Închide meniul

„Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova

Alex Masgras Publicat: 30 aprilie 2024, 15:29

Reclamă
„Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova

"Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit" Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid - Universitatea Craiova

Marius Şumudică şi Dan Şucu / Coalj Profimedia & Antena Sport

Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova. Giuleştenii au pierdut meciul de pe teren propriu în prelungiri, scor 1-2, şi au rămas singura echipă fără victorie din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţia de la Rapid este extrem de delicată în continuare, chiar şi după despărţirea de Cristiano Bergodi. Marius Şumudică, antrenorul favorit să o preia pe Rapid, a vorbit după înfrângerea echipei din meciul cu Craiova.

„Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova

Lui Şumudică îi pare rău de Dan Şucu, după ultimele rezultate înregistrate de Rapid în play-off. Mai mult, el a apreciat investiţiile făcute de omul de afaceri şi a făcut o comparaţie cu George Copos, fostul patron din Giuleşti:

„Păcat, să fii cu soția lângă tine în tribună și să fii amăgit… Aveau nevoie de lucruri pozitive, de un șoc, de un rezultat bun ca să iasă din starea în care se află.

Este un om care a băgat bani, care suferă pentru echipa lui, e familia lui, probabil că și eu m-aș fi manifestat la fel. Este un om echilibrat, nu este omul care să arunce cu noroi. Pentru mine este interesant cum are această capacitate de a ține lucrurile departe de ochii lumii. Trebuie să ai un echilibru extraordinar, vine dintr-o altă lume, este un om de business, a știut să facă bani, știe să evalueze lucrurile.

Reclamă

Este opusul multora, îmi pare rău pentru dânsul, eu mi-am dorit foarte mult, ca suporter rapidist, să avem un om potent financiar. Este mare lucru să ai un Șucu lângă Rapid, să-ți dea o stabilitate financiară, mai vorbesc și eu cu jucători de acolo, condițiile sunt incredibile.

Eu nu cred că George Copos a băgat 7-8 milioane de euro în transferuri doar într-o perioadă de mercato„, a declarat Marius Şumudică, la fanatik.ro.

„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2

Bogdan Lobonţ încearcă să ia numai lucrurile bune din prestaţia echipei sale din meciul cu Universitatea Craiova şi crede că fotbalul este nedrept. El a apreciat jocul şi atitudinea jucătorilor săi din repriza secundă, chiar dacă Rapid a încasat al doilea gol în prelungiri. El a mai spus că nu trebuie să se acorde atenţie rezultatelor, făcând referire la reconstrucţia care ar trebui să aibă loc la Rapid. Formaţia din Giuleşti este singura echipă din play-off fără victorie:

Reclamă 4 / 0/3

„E o înfrângere care doare cel mai tare. Cu atât mai mult că s-a întâmplat în Giulești, în fața propriilor suporteri. E normal ca băieții să fie dezamăgiți. Eu nu știu de ce trebuie să ne legăm de aceste lucruri (n.r. ieşirea nervoasă a lui Paul Iacob). Atenția și energia trebuie să fie în teren pe durata tuturor celor 90 de minute. E normal să fie și un anumit nivel de frustrare. E normal, sunt persoane, persoane umane. Au sentimente și emoții.

E normal, e căpitanul Rapidului. Suferă mult și el (n.r. Cristi Săpunaru). Nu cred că trebuie să acordăm atenție rezultatelor. Să vedem ce putem lua bun. Fotbalul câteodată e nedrept. Repriza a doua a fost bună.

Jucătorii știu foarte bine ce s-a întâmplat. Nu doar în play-off. Nu are rost să discutăm. Trebuie să stăm calmi, să analizăm și să mergem mai departe. Suporterii au tot dreptul să fie supărați. Știu câtă energie pun pentru echipă, cât suflet pun pentru echipă.

Au mai rămas trei partide de jucat. Încercăm să luăm maximul din ele. Șansele pentru Europa s-au diminuat considerabil, dacă nu chiar de tot. La Cluj o să fie o partidă dificilă”, a declarat Bogdan Lobonţ, la digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! Vezi toate știrile
Citește și