Închide meniul

Rapid, gata să-și asigure serviciile lui Cristi Săpunaru și în sezonul viitor! Salariul pe care ar urma să-l încaseze

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2023, 15:20

Reclamă
Rapid, gata să-și asigure serviciile lui Cristi Săpunaru și în sezonul viitor! Salariul pe care ar urma să-l încaseze

Rapid, gata să-și asigure serviciile lui Cristi Săpunaru și în sezonul viitor

Cristi Săpunaru, la finalul unui meci de la Rapid/ Profimedia

Rapid e gata s-și asigure serviciile lui Cristi Săpunaru și în sezonul viitor. Căpitanul giuleștenilor e aproape să-și prelungească actualul contract cu formația de sub Grant, contract care îi expiră la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru este titular indiscutabil la Rapid, în ciuda vârstei de 39 de ani. În acest sezon, fundașul central a bifat toate cele 16 meciuri din Liga 1 ale giuleștenilor.

Rapid, gata să-și asigure serviciile lui Cristi Săpunaru și în sezonul viitor

Conform gsp.ro, șefii Rapidului vor să-i prelungească înțelegerea lui Cristi Săpunaru. Fundașul va semna un nou contract cu giuleștenii valabil pentru următorul sezon de Liga 1.

Sursa citată mai sus menționează că salariul lui Cristi Săpunaru va crește și fundașul va deveni unul dintre cei mai bine plătiți jucători ai Rapidului. Stopperul va urma să încaseze un salariu lunar de aproximativ 15.000-16.000 de euro, sezonul viitor.

Recent, Cristi Săpunaru a declarat că nu se gândește la retragerea din fotbal. Acesta a mărturisit chiar că în cazul în care Rapid nu-i va prelungi contractul, își va căuta o altă echipă la care să joace.

Reclamă

Da, voi juca şi sezonul următor. Dacă nu va fi nevoie de mine la Rapid, voi juca în altă parte. Nu mă las de fotbal. Nu mă retrag nici dacă vom câştiga titlul în acest sezon”, a declarat Cristi Săpunaru.

Săpunaru a revenit la Rapid în vara lui 2021, devenind imediat jucător de bază al giuleștenilor. În acest sezon a bifat toate meciurile, fiind schimbat într-unul singur, derby-ul cu Dinamo. În sezonul trecut, a bifat nu mai puțin de 41 de meciuri pentru giuleșteni, în toate competițiile.

Cristi Săpunaru crede că Rapid a schimbat faţa fotbalului românesc

Cristi Săpunaru crede că Rapid a schimbat faţa fotbalului românesc. Căpitanul giueleştenilor a vorbit la deschiderea noului magazin al clubului în Gara de Nord despre importanţa revenirii lui Rapid în prima ligă din România, în urmă cu câţiva ani.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Săpunaru, căpitanul lui Rapid, este de părere că formaţia din Giuleşti este cea mai în vogă echipă din România. Mai mult, fundaşul de 39 de ani consideră că revenirea giuleştenilor în prima ligă în urmă cu câţiva ani a avut un impact pozitiv asupra fotbalului românesc.

La ora actuală Rapidul este cea mai în vogă echipă din România, fără să jignesc pe nimeni sau să par arogant. De când a venit Rapidul s-a schimbat campionatul. Obiectivul nostru este locul 3, implicit câștigarea campionatului. Dacă terminăm pe locul 3, suntem în obiectiv.

De când a promovat Rapid s-a schimbat fotbalul românesc. O dovadă este, nu zic că datorită Rapidului s-a calificat România la EURO, dar fotbalul și echipa națională au crescut de când a promovat Rapid”, a declarat Cristi Săpunaru, la deschiderea noului magazin al celor de la Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 3-0. Oltenii lui Mititelu, umiliţi într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan Vezi toate știrile
Citește și