Închide meniul

Rapid, gata să transfere patru jucători! Întăriri de senzaţie pentru Adrian Mutu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2023, 19:33

Rapid, gata să transfere patru jucători! Întăriri de senzaţie pentru Adrian Mutu

Rapid, gata să transfere patru jucători

Adrian Mutu, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Rapid este gata să transfere patru jucători! Giuleştenii pregătesc o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor, în această vară. Oficialii trupei de sub Grant sunt gata să-i aducă întăriri lui Adrian Mutu, pentru sezonul viitor, sezon în care îşi propun să se lupte la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a oficializat două transferuri, în această vară. Giuleştenii şi-au asigurat serviciile lui Răzvan Oaidă şi ale lui Omar El Sawy.

Rapid, gata să transfere patru jucători

Conform digisport.ro, Rapid este aproape să oficializeze alte patru transferuri. Denis Drăguş, Marius Marin, Christopher Braun şi Yuri Matias sunt gata să vină în Giuleşti.

Astfel, giuleştenii pot transfera din nou de la rivala CFR Cluj, după ce la începutul sezonului l-au adus din Gruia pe Marko Dugandzic, atacant care a devenit golgheterul Ligii 1.

Yuri Matias evoluează la CFR Cluj din februarie 2022, iar contractul fundaşului în Gruia expiră la sfârşitul sezonului viitor. De cealaltă parte, un alt jucător pe care Rapid vrea să-l transfere de la trupa lui Dan Petrescu este Christopher Braun, care joacă la trupa clujeană din vara trecută.

Reclamă

În privinţa lui Denis Drăguş, oficialii celor de la Rapid şi-au manifestat de ceva timp interesul pentru transferul internaţionalului român. Jucătorul a evoluat ultima dată pentru Genoa, sub formă de împrumut de la Standard Liege.

De cealaltă parte, Marius Marin ar urma să vină la Rapid după ce în ultimul sezon a evoluat pentru Pisa. Mijlocaşul joacă la gruparea de Serie B din 2019, atunci când era transferat de la Sassuolo.

Jucătorul propus de Edi Iordănescu la Rapid! Anunțul făcut de Dan Șucu

Dan Șucu a anunțat care este jucătorul propus de Edi Iordănescu la Rapid. Acționarul din Giulești susține că selecționerul l-a sfătuit să încerce să-l transfere pe Denis Drăguș, jucător care în sezonul recent încheiat a jucat la Genoa, în Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu cred că doar nouă ne-a propus, dar selecţionerul a venit şi a stat de vorbă cu noi şi ne-a spus: «Domnule, avem doi-trei jucători foarte buni, care sunt în afara țării.

De exemplu, de Drăguș ne-a spus «E un jucător la care ţin foarte mult și stă pe bancă de şase lunI. Îl pierd la naţională. Dacă tot investiţi, investiţi într-un jucător român pe care îl puteţi repatria şi să-i puteți creşte valoarea, ca să ajungă la echipa naţională».

Mi se pare un lucru de bun simţ. Da, sigur că analizăm aceste opţiuni. Dar nu numai. Le prioritizăm. Pentru noi, jucătorii români, cu potențial de echipa naţională, care evoluează în străinătate, dar nu sunt titulari şi au posibilitatea de a se întoarce acasă, ne interesează”, a declarat Dan Șucu, pentru prosport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și