Închide meniul

Rapid – Gaz Metan 8-0 | Adrian Mutu, după ce a „distrus” echipa din Mediaş: „important e să câștig!” Ce a spus de parcursul perfect

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2022, 23:12

Rapid – Gaz Metan 8-0 | Adrian Mutu, după ce a „distrus echipa din Mediaş: „important e să câștig! Ce a spus de parcursul perfect

Adrian Mutu este antrenorul Rapidului

Adrian Mutu, bucurie la finalul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Adrian Mutu, reacţie după a 6 victorie consecutivă
  • Rapid – Gaz Metan 8-0

Rapid – Gaz Metan 8-0. Adrian Mutu are un parcurs perfect pe banca Rapidului. Mutu a obţinut 6 victorii din tot atâtea partide. La finalul partidei, Adrian Mutu a fost extrem de mulţumit pentru prestaţia elevilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Mutu a avut un mesaj şi pentru fanii Rapidului care au venit în număr mare la partida cu Gaz Metan. Rapid a devenit prima echipă care s-a salvat, matematic, de la retrogradare.

Rapid – Gaz Metan 8-0. Adrian Mutu: „Era un test de maturitate”

Victoria nu e mincinoasă! Era un test de maturitate pentru că trebuia să jucăm cu seriozitate, ca o echipă adevărată. Asta am făcut, a fost un test trecut cu brio și sunt bucuros. Mă simt bine, nu contează cu cine joc, important e să câștig. La ce înseamnă mișcările noastre, fluiditatea jocului. Am avut meciuri cu adversari mai slabi cotați, dar am câștigat și cu Dinamo, Botoșani, UTA și am demonstrat că nu câștigăm din întâmplare.

Reclamă

Merită felicitaţi băieții și de mâine pregătim meciul cu Sepsi. E o echipă de copii (n.r.- Gaz Metan), nu au experiență la Liga 1 și se vede lucrul ăsta. Îi ajută să vadă cum e atmosfera, cum e nivelul și să ajungă să joace la alte echipe din Liga 1.

Nu existau temeri privind retrogradarea, acum suntem 13 puncte de Chindia, prima echipă care se salvează. După Sepsi, jucăm cu Chindia, U Craiova 1948 și Mioveni, echipe incomode. Eu mă gândesc doar la următorul meci, nu la finalul acestui play-out„, a spus Mutu după Rapid – Gaz Metan 8-0.

Reclamă

Reacţia lui Rareş Ilie, după masacrul din Giuleşti

Rareş Ilie a fost cel mai bun jucător al Rapidului în partida în care giuleştenii au reuşit scorul campionatului. „Perla” Rapidului a reuşit o dublă de senzaţie şi a dat şi o pasă decisivă.

Rareş Ilie este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din noua generaţie, alături de Tavi Popescu. „Perla” din Giuleşti va implini pe 19 aprilie vârsta de 19 ani.

Nu mă aşteptam chiar la numărul acesta de spectatori, am fost puţin surprins. E cea mai frumoasă atmosferă în care pot juca.

Reclamă 4 / 0/3

Am oameni apropiaţi care mă ajută cu sfaturi, nu pun presiune pe mine, îmi dau libertatea de care am nevoie. Îmi spun să mă bucur de fotbal. Şi domnul Mutu şi Săpunaru. A fot un cadou frumos pe care mi l-am făcut, puteam să dau şi hat-trick. O să petrec la refacere. Victoria asta ne-a adus un moral foarte bun şi mergem cu ideea că Sepsi nu are nicio şansă în faţa noastră. Am intrat în playout cu gândul să îl câştigăm„, a spus Rareş Ilie după Rapid – Gaz Metan 8-0.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 15:41
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei