Închide meniul

Rapid – Gaz Metan 8-0. Giuleștenii au făcut scorul campionatului! „Perla” Rareș Ilie a strălucit. Adrian Mutu, 6 din 6

Alexandru Ivan Publicat: 18 aprilie 2022, 22:20

Reclamă
Rapid – Gaz Metan 8-0. Giuleștenii au făcut scorul campionatului! „Perla Rareș Ilie a strălucit. Adrian Mutu, 6 din 6

Dan Șucu, nemulțumit de suma pe care Rapid o primește din drepturile TV

Rapid, bucurie după marcarea unui gol / Hepta

Rapid – Gaz Metan 8-0. Giuleștenii au făcut scorul campionatului cu ultima clasată din play-out. Puștiul Rareș Ilie a avut o evoluție extraordinară. Adrian Mutu a ajuns la șase victorii la rând pe banca rapidiștilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a marcat de trei ori în prima repriză și de patru ori în partea secundă. Rareș Ilie a reușit o pasă decisivă și două goluri. Carnat a avut și el o „dublă”. Vojtus, Moise, Dandea și Morais au marcat câte un gol.

După succesul răsunător, Rapidul rămâne lider în play-out, cu 35 de puncte. Oaspeții sunt pe ultimul loc, cu -15 puncte.

Rapid – Gaz Metan 8-0

Min 90: Final de meci! Rapid a câștigat cu 8-0.

Min 90+1: Rapid – Gaz Metan 8-0! Junior Morais a înscris în prelungiri.

Reclamă

Min 75: Rapid – Gaz Metan 7-0! A marcat Alexandru Dandea, cu capul, după un corner.

Min 66: Rapid – Gaz Metan 6-0! A marcat și Romario Moise.

Min 51: Rapid – Gaz Metan 5-0! Rareș Ilie a driblat portarul advers și a făcut „dubla”.

Reclamă 4 / 0/3

Min 49: Rapid – Gaz Metan 4-0! Nicolae Carnat a marcat din nou.

Min 40: Rapid – Gaz Metan 3-0! A înscris și Nicolae Carnat.

Min 37: Rapid – Gaz Metan 2-0! GOOOL Rapid! Rareș Ilie a marcat după o combinație cu Săpunaru în careul oaspeților.

Min. 12: Rapid – Gaz Metan 1-0! Vojtus a marcat din pasa perfectă a lui Rares Ilie.

Min. 1: A început meciul.

Rapid: Drăghia – Belu, Săpunaru, Grigore, Junior Morais – Kait, Ioniță, Albu – Ilie, Vojtus, Carnat
Rezerve: Mărgărit, Dandea, Stahl, Crepulja, Moise, Pănoiu, Goge, Bălan, Marzouk
Antrenor: Adrian Mutu

Gaz Metan: Bumbar – Maxim, Mathaus, Avram, Tala – Harfaș, Iancu – Covaci, Gașpar, Costea – Domsa
Rezerve: Grosz, Șteau, Câmpean, Ursu, Noian
Antrenor: Flavius Boroncoi

Reclamă

Victor Angelescu este în negocieri avansate cu Dan Șucu

Actualul patron al alb-vişiniilor, Victor Angelescu, este sigur că, dacă tranzacția va avea loc, Rapid va avea ca obiectiv calificarea în play-off.

„Realitatea v-am spus-o. Vorbesc cu domnul Şucu, avem acel proiect în derulare la juniori şi îmi doresc să vină alături de mine. Când se va finaliza… Eu îmi doresc. Normal, să vină acţionar. Eu vorbesc cu el.

Obiectivul apoi e play-off-ul. Cu un altfel de buget să ne batem pentru play-off. Ăsta e primul obiectiv şi după vedem. N-am avut buget mic nici anul acesta, probabil cu 20-30% ne putem bate la play-off, dar vom avea un buget bun de primele şase echipe„, a declarat Victor Angelescu pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica, elogiu pentru Adrian Mutu: „A început să închidă multe guri!”

Managerul general de la FCSB a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Adrian Mutu, care și-a pus amprenta asupra echipei într-un timp foarte scurt. Mihai Stoica este de părere că Rapid este principala favorită să ocupe al 4-lea loc de cupe europene din Liga 1.

„Scaunul lui nu era confortabil când s-a dus la Rapid. Mai vorbesc, că am cunoştinţe multe care ţin cu Rapid. Începe să închidă cam multe guri Adrian Mutu. La ce arată Rapidul acum pare favorită la al patrulea loc de cupe europene.”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și