Închide meniul

Rapid – Gaz Metan 8-0 | Reacţia lui Rareş Ilie, după masacrul din Giuleşti. Ce i-a transmis Adrian Mutu. Dandea, afirmaţie dureroasă: „Şi în Liga 2 sunt multe echipe peste Mediaş”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2022, 22:46

Rapid – Gaz Metan 8-0 | Reacţia lui Rareş Ilie, după masacrul din Giuleşti. Ce i-a transmis Adrian Mutu. Dandea, afirmaţie dureroasă: „Şi în Liga 2 sunt multe echipe peste Mediaş

Rareş Ilie a reuşi o dublă cu Gaz Metan

Captură Antena Sport

Rapid – Gaz Metan 8-0. Rareş Ilie a fost cel mai bun jucător al Rapidului în partida în care giuleştenii au reuşit scorul campionatului. „Perla” Rapidului a reuşit o dublă de senzaţie şi a dat şi o pasă decisivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareş Ilie este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din noua generaţie, alături de Tavi Popescu. „Perla” din Giuleşti va implini pe 19 aprilie vârsta de 19 ani.

Rapid – Gaz Metan 8-0 | Rareş Ilie: „O să petrec la refacere ziua de naştere

Săpunaru pune un pic de presiune pentru că am ratat câteva ocazii. Ne-am aşteptat, dar ni s-a spus de la început să dăm totul, să dăm cât de multe goluri putem. Ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor şi le mulţumim celor care au fost în tribune. Nu mă aşteptam la numărul ăsta de spectatori, am fost un pic surprins, dar a fost cea mai bună atmosferă pe care poţi juca.

Nu e greu pentru că am oameni apropiaţi care mă ajută cu sfaturi, nu pun presiune pe mine şi îmi dau libertate. Îmi spun să mă bucur de fotbal. Săpunaru, domnul antrenor, dar şi ceilalţi colegi. A fost un cadou frumos, puteam să dau şi hattrick.

Nu mă aşteptam chiar la numărul acesta de spectatori, am fost puţin surprins. E cea mai frumoasă atmosferă în care pot juca. O să petrec la refacere. Victoria asta ne-a adus un moral foarte bun şi mergem cu ideea că Sepsi nu are nicio şansă în faţa noastră. Am intrat în playout cu gândul să îl câştigăm„, a spus Rareş Ilie după Rapid – Gaz Metan 8-0.

Reclamă

Nu ţin minte un meci ca fanii să nu vină şi să nu vină în număr foarte mare. Acasă nu cred că o să fie un meci cu tribune goale. Sunt copii, cred că şi în Liga 2 sunt multe echipe peste Mediaş. Nu se mai investeşte şi de aceea fotbalul românesc a ajuns aici„, a spus şi Dandea.

Rapid – Gaz Metan 8-0. Giuleștenii au făcut scorul campionatului!

Giuleștenii au făcut scorul campionatului cu ultima clasată din play-out. Puștiul Rareș Ilie a avut o evoluție extraordinară. Adrian Mutu a ajuns la șase victorii la rând pe banca rapidiștilor. Rapid a marcat de trei ori în prima repriză și de patru ori în partea secundă. Rareș Ilie a reușit o pasă decisivă și două goluri. Carnat a avut și el o „dublă”. Vojtus, Moise, Dandea și Morais au marcat câte un gol.

Rapid a marcat de trei ori în prima repriză și de patru ori în partea secundă. Rareș Ilie a reușit o pasă decisivă și două goluri. Carnat a avut și el o „dublă”. Vojtus, Moise, Dandea și Morais au marcat câte un gol.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și