Închide meniul

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani! Un atacant de naţională este marea surpriză pregătită de Dan Şucu

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2024, 14:09

Reclamă
Rapid i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani! Un atacant de naţională este marea surpriză pregătită de Dan Şucu

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani

Dan Şucu şi Victor Angelescu / Hepta

Rapid se pregăteşte deja pentru momentul în care îşi va vinde golgheterul şi i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani. Un atacant de 18 ani este marea surpriză de pe piaţa transferurilor pregătită de Dan Şucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferat cu 600.000 de euro de la Ballkani, Rrahmani a înscris pe bandă rulantă în tricoul Rapidului. Are 14 goluri şi 3 pase decisive în 17 apariţii din campionatul României. Benfica şi Aston Villa sunt echipele care îl monitorizează cu atenţie pe atacantul de 23 de ani, care are şanse minime să rămână în Giuleşti şi sezonul viitor.

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani

Potrivit 1923.ro, Kehinde Ibrahim este atacantul care ar putea ajunge la Rapid în această vară, pentru a-l face uitat pe Rrahmani. Tânărul de 18 ani joace deja în naţionala Nigeriei U20.

Fotbalistul cotat la 50.000 de euro le-a atras atenţia scouterilor trimişi de Rapid în Lagos, la un turneu dedicat tinerilor. Ibrahim este legitimat la 36 Lion FC.

Şefii din Giuleşteni sunt pe punctul de a face o ofertă pentru Kehinde Ibrahim. Suma de transfer nu pare a fi o problemă pentru Dan Şucu.

Reclamă

Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1

Albion Rrahmani poate pleca pentru o sumă record. Potrivit iamsport.ro, Dan Şucu şi-ar dori să primească 8 milioane de euro, dar preţul ar putea creşte considerabil. Echipa aflată pe locul 4 în Premier League este dispusă să achite chiar şi 11 milioane de euro, pentru a câştiga „lupta” cu Benfica. Aston Villa ar urma să îşi vândă cel mai bun marcator, Ollie Watkins, la Arsenal. Cota atacantului de 28 de ani este de 65 de milioane de euro.

Dacă va fi vândut cu 11 milioane de euro, Albion Rrahmani ar deveni cel mai scump jucător transferat din Premier League, la egalitate cu Dennis Man. Iată cum arată topul:

1. Dennis Man – Parma – 11 milioane de euro
2. Nicolae Stanciu – Anderlecht – 9.7 milioane de euro
3. Vlad Chiricheș – Tottenham – 9.5 milioane de euro
4. Valentin Mihăilă – Parma – 8.5 milioane de euro
5. Alex Mitriță – New York City – 8 milioane de euro
6. Florin Gardoș – Southampton – 6.8 milioane de euro
7. Alex Cicâldău – Galatasaray – 6.5 milioane de euro
8. Alvaro Pereira – FC Porto – 6.5 milioane de euro
9. Lacina Traore – Kuban Krasnodar – 6 milioane de euro
10. Mirel Rădoi – Al Hilal – 6 milioane de euro

Reclamă 4 / 0/3

Patronul Rapidului a dezvăluit ce are de gând să facă cu banii, în cazul în care va da lovitura financiară cu Rrahmani.

Dacă pleacă Rrahmani la vară… totul depinde de el. Toate lucrurile depind numai de el! Este important de înţeles. Orice venit am putea avea din vânzarea de jucători va rămâne în club, pentru a fi investit mai departe în întărirea echipei şi în a ne face din ce în ca mai puternici.

Toţi jucătorii care au venit alături de noi au totuşi şi perspectiva ca de aici să meargă într-un campionat şi mai puternic. Dacă câştigă alături de noi, să zicem 200.000 de euro pe an, să ajungă într-un campionat în care vor câştiga 2 milioane de euro pe an. Lucrul ăsta nu trebuie în niciun fel reprimat. Dacă noi am bloca dezvoltarea unui jucător de genul Rrahmani, atunci probabil am bloca şi posibilitatea altor jucători de genul Rrahmani să vină în România.

(Aveţi o sumă de bani în minte când vă gândiţi la Rrahmani?) Nu, nu!„, a declarat Dan Şucu la AS.ro LIVE.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și