Închide meniul

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Horaţiu Moldovan! Un fost portar al echipei naţionale este aproape de a semna cu giuleştenii

Alex Masgras Publicat: 17 ianuarie 2024, 17:02

Reclamă
Rapid i-a găsit înlocuitor lui Horaţiu Moldovan! Un fost portar al echipei naţionale este aproape de a semna cu giuleştenii

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Horaţiu Moldovan!

Horaţiu Moldovan, în timpul unui meci / Profimedia

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Horaţiu Moldovan! Portarul giuleştenilor şi al echipei naţionale va pleca la Betis Sevilla. Formaţia din La Liga va plăti clauza de reziliere pe care o are Horaţiu Moldovan în Giuleşti, în valoare de 800.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Cristiano Bergodi are nevoie urgentă de un înlocuitor, mai ales că la finalul acestei săptămâni reîncepe Liga 1. Un fost portar al echipei naţionale este foarte aproape de a bate palma cu giuleştenii.

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Horaţiu Moldovan! Sliviu Lung Jr. este la un pas de a semna cu giuleştenii

Potrivit digisport.ro, Silviu Lung Jr. este prioritatea giuleştenilor, negocierile cu Poli Iaşi fiind într-un stadiu avansat. De asemenea, portarul de 34 de ani şi-a exprimat şi el dorinţa de a semna cu Rapid. Campion al României cu Astra Giurgiu, Silviu Lung Jr. are patru selecţii la echipa naţională.

Chiar dacă pare doar o chestiune de timp transferul lui Silviu Lung Jr, Rapid are o variantă de rezervă în cazul în care nu va ajunge la un numitor comun cu Poli Iaşi. Roland Niczuly, portarul celor de la Sepsi care a evoluat în trecut sub comanda lui Cristiano Bergodi, se află şi el pe lista celor de la Rapid.

Primul meci al giuleştenilor din 2024 va avea loc vineri seară. Rapid va primi vizita celor de la FCU Craiova. Echipa lui Cristiano Bergodi se află pe locul 4, cu 33 de puncte, în timp ce oltenii sunt pe locul 9, cu 27 de puncte.

Reclamă

Horaţiu Moldovan pleacă de la Rapid şi va semna cu Betis

Potrivit digisport.ro, şefii lui Betis s-au decis şi vor achita clauza de reziliere pe care o are Horaţiu Moldovan. Spaniolii vor vira 800.000 de euro în conturile clubului din Giuleşti.

În vârstă de 25 de ani, Moldovan are o cotă de piaţă de 2.6 milioane de euro. Pentru el au mai insistat, în această iarnă, FC Basel şi Ludogoreţ.

Sursa citată anterior anunţă că Horaţiu Moldovan a fost tentat de Betis cu un salariu de senzaţie. În primul an de contract va încasa 50.000 de euro pe lună, iar salariu va creşte gradual. În cel de-al treilea an va încasa 70.000 de euro pe lună. La Rapid, Horaţiu Moldovan primeşte 10.000 de euro pe lună.

Reclamă 4 / 0/3

Goalkeeperul român este aşteptat în Spania pentru a face vizita medicală şi a semna contractul. Cristiano Bergodi rămâne fără titularul dintre buturi şi aşteaptă să i se aducă rapid un alt portar.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – FCU Craiova 1-0. Luckassen a dat lovitura! Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și