Închide meniul
VIDEO

Rapid împlineşte 99 de ani! Fanii au declanşat sărbătoarea cu un show pirotehnic de zile mari. Au „aprins”, la miezul nopţii, Stadionul Giuleşti

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2022, 9:40

Rapid împlineşte 99 de ani! Fanii au declanşat sărbătoarea cu un show pirotehnic de zile mari. Au „aprins, la miezul nopţii, Stadionul Giuleşti

Rapid împlineşte astăzi 99 de ani

Show pirotehnic pe Stadionul Giuleşti / Colaj Facebook Rapid

Rapid împlineşte astăzi 99 de ani, iar pe noul stadion din Giuleşti a început deja sărbătoarea. Fanii au fost prezenţi încă de la miezul nopţii pe arena din Grant şi au organizat un show pirotehnic spectaculos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii au aprins zeci de torţe şi au cântat minute în şir. „Ole, ole, la mulţi ani Rapidule”, s-a auzit în Giuleşti! Imaginile postate pe pagina de Facebook al clubului înfiinţat pe 25 iunie 1923 au devenit imediat virale.

Rapid împlineşte 99 de ani. Sărbătoare pe Stadionul Giuleşti

FC Rapid București împlinește astăzi 99 de ani de istorie, tradiție și glorie!

Născut în 1923, când lucrătorii de la Atelierele Grivița au pus bazele Asociației Culturale și Sportive CFR, clubul Rapid a trecut de-a lungul istoriei prin nenumărate momente frumoase, dar a avut și clipe grele, însă întotodeauna și-a păstrat strălucirea și dragostea suporterilor, ce au fost mereu alături de acest club.

Reclamă

Cu această ocazie, le urăm un călduros #LaMultiAni tuturor celor ce iubesc Rapidul! Mergem #ImpreunaSpre100

PERFORMANȚE

4 titluri de campioană a României (1942, 1967, 1999, 2003)
de 14 ori vicecampioană a României
13 Cupe ale României
de 6 ori finalistă în Cupa României
4 Supercupe ale României
1 Cupă a Ligii
2 Cupe Balcanice
1 Cupă a Europei Centrale
1 Campionat European Feroviar
Sfertfinalistă în Cupa UEFA (2006)
Sfertfinalistă în Cupa Cupelor (1973)”, se anunţă pe fcrapid.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„La multi ani, clubul meu iubit! La multi ani , RAPIDULE!„, a fost şi mesajul preşedintelui clubului din Grant, Daniel Niculae, pe contul său de Facebook.

Ce au pregătit oficialii Rapidului pe arena de 14.000 de locuri

Conducătorii Rapidului au pregătit mai multe festivităţi care se vor întinde pe toată ziua. Vor fi prezentate şi noile achiziţii făcute de Victor Angelescu şi Adi Mutu pentru sezonul 2022-2023.

Sâmbătă, 25 iunie, la stadionul Rapid – Giulești, vom sărbători împreună penultima aniversare înainte de Centenar, toți rapidiștii fiind așteptați pe arena noastră, de la ora 17:00, pentru un eveniment special.

Ziua va fi deschisă de la ora 16:00, în foayerul stadionului, acolo unde Biblia rapidiștilor, cartea „Glasul roților de tren”, va fi reeditată.

La acest eveniment vor fi invitați de marcă, personaje principale în cartea scrisă de marele Ioan Chirilă, ca Necula „Rică” Răducanu, Ion „Puiu” Ionescu, Ion Motroc sau Viorel Kraus, însă vor participa și alte nume surpriză.

Dacă veți veni la această lansare, veți putea achiziționa „Glasul roților de tren”, carte reeditată de editura Vellant, la prețul de 25 lei, și puteți participa la sesiunea de autografe a legendelor alb-vișinii.

De la ora 17:30, pe stadion, se va disputa marea finală a turneului de FIFA22, organizat de FC Rapid 1923 eSports, însă și un meci cu invitați surpriză.

Reclamă

La 18:30, băieții lui Adrian Mutu, inclusiv noile achiziții, vor ieși la un antrenament cu public, alături de suporterii pe care îi vor întâlni, în main-eventul zilei.

De la 19:23, Galeria coboară din Peluză în teren pentru juca împotriva echipei de fotbal un meci demonstrativ.

Înainte de startul partidei, cei prezenți pe arena giuleșteană pot urmări pe cele două tabele imagini din istoria Clubului Sportiv și al Fotbal Club, mesajele persoanelor implicate la cele două cluburi, dar și un film surpriză, despre începuturile marelui Rapid!

Accesul în stadion se face începând cu ora 17:00, iar acesta se face pe baza unui bilet gratuit online„, au transmis oficialii Rapidului.

Recomandări
  • Rapid împlineşte azi 99 de ani
  • Show pirotehnic al ultraşilor din Giuleşti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și