Închide meniul

Horațiu Moldovan, la un pas de un transfer total surprinzător: „Sunt gata să achite clauza de reziliere”. Probleme pentru Rapid

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2024, 16:20

Horațiu Moldovan, la un pas de un transfer total surprinzător: „Sunt gata să achite clauza de reziliere. Probleme pentru Rapid

Atletico Madrid a făcut o ofertă bombă pentru Horaţiu Moldovan. Echipa lui Diego Simeone a decis să plătească clauză de reziliere a portarului de la Rapid

Horaţiu Moldovan, în tricoul Rapidului / Hepta

Horațiu Moldovan ar fi la un pas de un transfer total surprinzător. Portarul titular de la naționala României și de la Rapid poate ajunge, în această iarnă, la o echipă la care nu se gândea nimeni. Ludogorets este echipa care insistă pentru goalkeeperul în vârstă de 25 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan are o clauză de reziliere de 800.000 de euro, mult mai mică decât cota lui de piață. Este și motivul pentru care Dan Șucu și Victor Angelescu au tot purtat discuții cu el, în încercarea de a-l convinge să rămână până la finalul sezonului.

Horațiu Moldovan, la un pas de un transfer total surprinzător

Chiar dacă mai multe echipe de top și-au manifestat interesul pentru a-l aduce, Horațiu Moldovan ar putea ajunge în Bulgaria. Cosmin Moți, care este director sportiv la Ludogorets, insistă pentru acest transfer.

Potrivit jurnaliștilor bulgari de la actualno.com, conducătorii lui Ludogorets le-au transmis șefilor Rapidului că vor vira cei 800.000 de euro pentru a-l lua pe Moldovan.

Ludogoreț a fost pe punctul de a semna cu portarul. Mai mult, „vulturii” chiar i-au informat pe omologii lor de la Rapid că sunt gata să plătească clauza de răscumpărare din contract. Aceasta este de 800 de mii de euro. În ultimul moment însă au cerut clubului din România să amâne tranzacția cu câteva zile pentru a-l vinde pe Simon Sluga„, a fost anunțul făcut de sursa citată anterior.

Reclamă

Presa din Bulgaria afirmă acum că s-au redus șansele de a îl mai semna pe Moldovan. Totul după ce Rapid a primit o ofertă oficială de la Betis Sevilla. Nici elvețienii de la FC Basel nu au renunțat la intenția de a-l transfera în această iarnă pe portarul care a contribuit la calificarea României la EURO 2024.

Dan Şucu, o nouă ofertă pentru Horaţiu Moldovan

Dan Şucu a făcut o nouă ofertă pentru Horaţiu Moldovan, în încercarea de a-l convinge să rămână cel puţin până în vară la Rapid. Patronul giuleştenilor a purtat o nouă rundă de negocieri cu portarul în vârstă de 25 de ani, care are o cotă de piaţă de 2.6 milioane de euro.

Potrivit fanatik.ro, Dan Şucu nu cedează şi a decis să îi mărească substanţial contractul lui Horaţiu Moldovan. A hotărât să îi dubleze salariul, de la 10.000 de euro la 20.000 de euro lunar. În această sumă sunt incluse şi bonusurile.

Reclamă 4 / 0/3

Moldovan a cerut timp de gândire până pe 21 ianuarie, dar i-a făcut o promisiune milionarului român. Va da răspunsul final înainte de reluarea campionatului, cu toate că perioada de mercato va mai fi deschisă încă două săptămâni. Mai mult, şi-a dat un acord de principiu şi ia în calcul serios să rămână la Rapid, pentru a se lupta pentru câştigarea titlului. A anunţat chiar înainte de plecarea în cantonament că nu se grăbeşte să plece, cu toate că propunerile financiare primite sunt net superioare.

Mi-e gândul doar la Rapid, nu sunt disperat să plec. Mă gândesc şi la EURO. Nu poate nici Neuer condiţii să fie titular. Şi aici am o concurenţă bună cu Drăghia. Sunt aici, mă bucur că am venit la reunire. Mă bucur că am ajuns la EURO, nu mă ţine pe loc. Sunt mândru că sunt român.

Dacă vine o ofertă foarte bună, mă gândesc şi la EURO, dar şi la mine. O ofertă foarte bună înseamnă un campionat foarte bun din Europa. Sper să câştigăm titlul. Am mare respect faţă de suporterii rapidişti. Ne bucurăm că sunt alături de noi şi sper la final să arătăm că suntem de neclintit”, a spus Moldovan, la reunirea Rapidului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și