Închide meniul

Rapid, reacţie oficială despre relaţia dintre Cristă Săpunaru şi Neil Lennon: „Nu există nicio tensiune între ei!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2024, 21:44

Reclamă
Rapid, reacţie oficială despre relaţia dintre Cristă Săpunaru şi Neil Lennon: „Nu există nicio tensiune între ei!

Rapid, reacţie oficială despre relaţie dintre Cristă Săpunaru şi Neil Lennon

Neil Lennon şi Cristi Săpunaru/ Colaj Hepta

Rapid a avut o reacţie oficială despre relaţia dintre Cristă Săpunaru şi Neil Lennon. Săpunaru nu a fost titular în niciun meci în mandatul nord-irlandezului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a anunţat, luni, într-un comunicat, că relaţia dintre fundaşul Cristian Săpunaru şi antrenorul Neil Lennon este una bună, apreciind că se caută soluţii pentru ca rapidiştii să obţină prima victorie în acest sezon.

Rapid, reacţie oficială despre relaţia dintre Cristă Săpunaru şi Neil Lennon

De asemenea, Rapid precizează că Săpunaru nu l-a ignorat pe Jayson Papeau, la meciul de la Buzău, subliniind că nu l-a văzut atunci când acesta a ieşit de pe teren şi a salutat jucătorii.
Cristian Săpunaru este şi a fost mereu puternic. Uneori am simţit că el singur poate duce toată ambiţia Rapidului pe umeri şi poate muta munţii din loc pentru culorile pe care toţi le iubim. Însă Cristian Săpunaru nu este şi nu a fost niciodată singur.
În urma speculaţiilor apărute în presă, cât şi pe reţelele de socializare, clubul, din vestiare până în birouri, îşi susţine jucătorul pe braţul căruia banderola de căpitan şi-a găsit forma perfectă. „Săpun” nu şi-a ignorat niciunul dintre colegi în timpul meciului de la Buzău, explicând că, atunci când Jayson Papeau saluta jucătorii de pe bancă, el era atent la teren. Ceea ce se poate observa şi din poza publicată astăzi în presă şi explicată în cuvinte care doar vor să dezbine. Clubul Rapid, prin acest comunicat, îşi declară susţinerea neclintită faţă de Cristian Săpunaru.
În aceste momente, în care mulţi ne vor dezbinaţi, conducerea clubului îşi susţine jucătorul-simbol şi, de asemenea, antrenorul. Între Cristi şi Neil nu există nicio tensiune, oricât de mult şi-ar dori unele personaje ca ea să existe. În concluzie, conducerea Rapidului este alături de Cristi, Neil şi stafful său, căutând soluţii pentru a depăşi acest moment dificil şi pemtru a obţine prima victorie din acest sezon„, a precizat clubul giuleştean, citat de news.ro.

Neil Lennon, adevărul despre Cristi Săpunaru! Motivul pentru care fundaşul e rezervă la Rapid

Neil Lennon a spus adevărul despre relaţia cu Cristi Săpunaru, după ce fundaşul a ajuns rezervă la Rapid. Antrenorul nord-irlandez a declarat că veteranul din lotul giuleştenilor nu este titular din cauza unei accidentări.

După remiza cu Gloria Buzău, Neil Lennon a fost întrebat din nou despre situaţia lui Cristi Săpunaru. Antrenorul de la Rapid a transmis că nu există nicio tensiune între el şi fundaşul central, care este ţinut pe banca de rezerve din cauza unei accidentări.

„Este o prostie. Nu am idee de unde ați scos asta. Cristi trebuia să fie titular în meciul cu Sepsi. Trebuia să înceapă, dar a suferit o accidentare la călcâi și încă nu s-a refăcut complet. Din nou, stau și răspund unor zvonuri. Nu pot controla asta, dar nu vreau să stau și să vorbesc despre lucruri fabricate. E rușinos. Sunt un profesionist. Nu sunt aici pentru a vorbi de bârfe. Nu mă interesează dramele. Eu vreau să construiesc o echipă de fotbal. Totul a depășit deja o limită”, a declarat Neil Lennon, la conferinţa de presă, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, Neil Lennon a subliniat faptul că nu simte presiune la Rapid, deşi echipa este singura care nu a înregistrat nicio victorie, în acest sezon de Liga 1.

Recomandări

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:33 13 aug.

Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce a spus despre cei doi accidentaţi

0:20 13 aug.

„Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!”

23:57

Concluzia lui Cătălin Chirilă, după experienţa de la Jocurile Olimpice de la Paris: „Sper să reuşesc să fiu bun şi pe valuri”

23:56

Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape

23:10

TAS a respins contestaţia americanilor, care au atacat decizia de a-i acorda Anei Bărbosu medalia de bronz

22:42

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi! Doi titulari s-au accidentat în primele 30 de minute

1 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 2 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 3 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 4 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 5 Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat: „A stat cu ochii numai pe banca noastră!” Ce a spus despre Louis Munteanu 6 Răsturnare de situaţie! Americanii nu renunţă la bronz! Proba video care i-ar putea lua Anei Bărbosu medalia
Citește și