Închide meniul

Rapid, reacţie oficială după startul dezastruos de sezon: „Lennon ar trebui să facă mândru orice suporter rapidist!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 iulie 2024, 18:03

Reclamă
Rapid, reacţie oficială după startul dezastruos de sezon: „Lennon ar trebui să facă mândru orice suporter rapidist!

Rapid a avut o reacţie oficială după dezastruos de sezon. Rapidiştii au doar două puncte după primele 3 etape, iar jocul echipei nu le dă speranţe suporterilor

Neil Lennon, în timpul meciului Rapid - CFR Cluj / Hepta

Rapid a avut o reacţie oficială după startul dezastruos de sezon. Rapidiştii au doar două puncte după primele 3 etape, iar jocul echipei nu le dă speranţe suporterilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon începe să fie tot mai contestat în spaţiul public, dar clubul îl apăra şi spune că este „un profesionist”, iar orice fan al Rapidului ar trebui să fie mândru. De asemenea, clubul a clarificat şi situaţia lui Viorel Moldovan, care a „dispărut” din spaţiul public în ultima perioadă. De asemenea, Rapid a venit şi cu un răspuns pentru contestatari.

Rapid, reacţie oficială după startul dezastruos de sezon

Clubul FC Rapid dezaprobă public toate atacurile fără dovezi la care membrii clubului sunt supuși în fiecare zi. Este un trend să dai în Rapid și am înțeles această satisfacție a unei părți a presei, a analiștilor și a unor persoane care au transformat iubirea pentru Rapid în unealtă a denigrării.

Pentru moment, rezultatele nu ne ajută, dar asta nu înseamnă că suntem o echipă mai puțin puternică și hotărâtă să obțină performanță. Suntem o echipă care a ales schimbarea de strategie, pentru a evolua și pentru a face lucrurile corect pe toate palierele, atât sportive, cât și administrative. Iar cei amintiți mai sus nu pot decât să inventeze articole care defăimează. Lucru care spune multe despre ei, nu despre puterea clubului, al cărui unic obiectiv este să își facă suporterii fericiți.

Acest obiectiv presupune „work in progress” și ne așteptam ca această perioadă să fie momentul perfect pentru cei care se hrănesc doar cu scandal. Dorim să clarificăm două subiecte apărute în presă, care nu au nicio bază reală.

Reclamă
Reclamă 4

Neil Lennon este un profesionist, cu un istoric care ar trebui să facă mândru orice suporter rapidist. Mentalitatea sa a adus în club o dorință imensă de evoluție. Sub nicio formă nu a existat vreun moment în care el să fie altfel decât profesionist. Astfel, dezmințim zvonurile care îl descriu pe el și stafful său acționând necuviincios în timpul antrenamentelor.

De asemenea, știm că fanii au întrebări despre situația lui Viorel Moldovan. Pentru moment, președintele clubului este plecat la un eveniment foarte important în familie, la nunta băiatului său, care are loc în Cancun. Această plecare a fost programată înainte ca Viorel Moldovan să semneze cu Rapid și reprezintă un eveniment la care niciun părinte nu poate lipsi. Avem rugămintea să existe decență și să nu fie interpretat acest moment în mod negativ. Viorel Moldovan este în contact permanent cu colegii săi și la curent cu toate evenimentele ce țin de club.

Ne menținem poziția și îi asigurăm pe fanii Rapidului că dorințele și visurile lor sunt în mâini sigure, pentru că drumul pe care am pornit este unul care ne face mai puternici. În tot acest amalgam de negativism la care ei sunt supuși, le promitem că noi avem încredere în procesul echipei și îi rugăm să aibă și ei. Nu sunt cuvinte goale, sunt susținute de efort zilnic, de disciplină și de organizare din care vă promitem că singurul deznodământ e creșterea”, a transmis Rapid.

Reclamă

Gigi Becali, ironie pentru Dan Șucu

Gigi Becali a avut o ironie pentru Dan Șucu, după ce Neil Lennon a căzut de pe bicicletă și s-a lovit la nas. Patronul de la FCSB nu s-a putut abține și i-a dat un sfat acționarului majoritar al giuleștenilor.

Latifundiarul din Pipera a început să râdă și a declarat, ironic, că Dan Șucu ar fi trebuit să se intereseze de câte ori a căzut de pe bicicletă Neil Lennon, până la venirea la Rapid.

Totodată, Gigi Becali a râs și de campania de transferuri de la Rapid. Acesta a transmis că giuleștenii au greșit atunci când l-au lăsat să plece pe Ermal Krasniqi, după doar o jumătate de sezon petrecută la formația de sub Grant.

„El îl consultă pe ală, ce treabă are Lennon cu fotbalul românesc! Trebuie să te interesezi de câte ori a căzut în nas (n.r. râde). Noi râdeam când am văzut, eu cu MM, cu ăștia. Ce să facă ăla, scoțian, în fotbalul românesc. Dă bani, milioane pe fotbaliști. În loc să-l țină pe Krasniqi, care era cel mai bun, el l-a dat. El a luat șase, și l-a dat pe cel mai bun. Au stricat echipa. Cine e Jambon ăsta? (n.r. râde)”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:53

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim luptă pentru un nou rezultat istoric

14:47

Răspunsul miliardarului Ion Ţiriac pentru David Popovici. Ce a putut spune după ce Popovici a cerut bazine noi

14:34

„Condiţiile sunt umilitoare!” Sorana Cîrstea, reacţie furibundă după apelul făcut de David Popovici: „Suntem folosiți!”

13:32

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

13:30

„Suntem zeii apelor!” Andrei Cornea şi Marian Enache, primele reacţii după aurul cucerit la Paris! Au plâns în timpul imnului

13:15

AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache!

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și