Închide meniul

Rapid s-a despărţit de Juvhel Tsoumou! Anunţul oficial al clubului din Giuleşti

Alex Masgras Publicat: 27 decembrie 2023, 14:33

Reclamă
Rapid s-a despărţit de Juvhel Tsoumou! Anunţul oficial al clubului din Giuleşti

Rapid s-a despărţit de Juvhel Tsoumou

Juvhel Tsoumou, în timpul unui meci / Hepta

Rapid s-a despărţit de Juvhel Tsoumou! Atacantul din Congo a ajuns în luna noiembrie la formaţia din Giuleşti, dar nu a reuşit să se impună la echipa pregătită de Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar în ziua în care Juvhel Tsoumou împlineşte 33 de ani, Rapid a anunţat că a expirat contractul cu jucătorul care a evoluat şi la FCSB şi că înţelegerea nu se va prelungi.

Rapid s-a despărţit de Juvhel Tsoumou!

„Contractul cu Juhvel Tsoumou s-a încheiat, iar atacantul congolez nu va continua în Giulești.

Nu a jucat foarte mult în tricoul Rapidului, însă îi mulțumim pentru profesionalismul arătat în această perioadă.

Mult succes, Juvhel!”, au scris cei de la Rapid, pe contul de Instagram.

Reclamă
Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by FC Rapid 1923 (@fcrapid1923oficial)

Tsoumou a evoluat în trei partide pentru Rapid, toate în Liga 1. De fiecare dată, el a fost introdus în repriza secundă, jucând 61 de minute în total pentru giuleşteni. El a evoluat în remiza cu Sepsi şi în înfrângerile cu U Cluj şi FC Voluntari.

În România, Tsoumou a evoluat la FC Hermannstadt, FCSB şi Viitorul.

Reclamă

Mihai Stoica, surprins de transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid

Transferul lui Krasniqi la Rapid l-a surprins pe Mihai Stoica. Oficialul celor de la FCSB consideră că achiziţia celor de la Rapid se aseamănă cu cea a roş-albaştrilor, care l-au transferat pe Luis Phelipe de la Poli Iaşi.

De asemenea, Stoica este de părere că transferul lui Krasniqi la Rapid înseamnă că Petrila, un alt fost jucător din Gruia ajuns în Giuleşti, va deveni rezervă.

„Asemanătoare cu achiziţia noastră, Luis Phelipe, dublează anumite poziţii. Pe Luis Phelipe l-am văzut jucând în stânga, pe ax, pe când pe Krasniqi l-am văzut în stânga şi bandă dreaptă sistemul cu 5. Mi s-a părut interesant în prima poziţie.

Nu ştiu dacă s-au gândit să-l tripleze pe Petrila sau să-l folosească apărător în partea cealaltă, că trebuie să sară unul dintre jucătorii importanţi. Nu-l văd jucând număr 10. A jucat doar cu Petrescu în stânga, când a atras atenţia.

Iar cu Lazio probabil a fost o discuţie, dar poate nu s-a conceretizat. Asta e suma de 1 milion sau sunt zvonuri? La noi Gigi spune tot, cu cifre. E o afacere bună făcută de CFR, că l-a luat cu 200.000. Înseamnă că văd calităţi de 1 milion”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și