Închide meniul

Rapid se desparte de trei jucători! Anunţul de ultim moment al clubului din Giuleşti

Viviana Moraru Publicat: 14 iunie 2023, 16:12

Reclamă
Rapid se desparte de trei jucători! Anunţul de ultim moment al clubului din Giuleşti

Rapid se desparte de trei jucători

Jucătorii de la Rapid, în timpul unui meci/ Profimedia

Rapid se desparte de alţi trei jucători, în această vară. Clubul giuleştean a făcut un anunţ de ultim moment, dezvăluind faptul că Adrian Mutu nu se va mai baza pe Kevin Luckassen, Hervin Ongenda şi Claudiu Belu, în următorul sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în acest moment, Rapid a efectuat patru transferuri. Giuleştenii i-au adus pe Omar El Sawy, Răzvan Oaidă, Christopher Braun şi Iulian Cristea.

Rapid se desparte de trei jucători

Luckassen, Ongenda şi Belu se alătură celorlaţi patru jucători care au plecat de la Rapid, în această vară, anume Antonio Sefer, Ljuban Crepulja, Damien Dussaut şi Younes Bnou Marzouk.

„Kevin Luckassen, Hervin Ongenda și Claudiu Belu nu vor mai continua la Rapid în sezonul viitor.

Mulțumim pentru momentele frumoase! Mult succes în continuare!”, se arată în anunţul postat de Rapid, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Kevin Luckassen a fost transferat de Rapid în vara trecută, şi a bifat 24 de meciuri pentru gruparea giuleşteană, reuşind să marcehez patru goluri.

Hervin Ongenda a venit la Rapid în iarnă, însă nu a impresionat în tricoul vişiniu. Mijlocaşul a strâns doar patru meciuri pentru trupa de sub Grant.

Ultimul care se alătură listei jucătorilor plecaţi de la Rapid, în această vară, este Claudiu Belu. Acesta se desparte de gruparea giuleşteană după două sezoane, sezoane în care a strâns 31 de meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică, reacţie categorică după transferurile realizate de Rapid

Marius Şumudică a avut o reacţie categorică, după transferurile realizate de Rapid până în acum. Antrenorul lui Al Raed nu s-a declarat impresionat de mutările realizate de giuleştenii, mărturisind că se aştepta la mai mult de la oficialii clubului de sub Grant.

Marius Şumudică a oferit declaraţii şi despre transferul lui Iulian Cristea la Rapid. Acesta susţine că giuleştenii mai au nevoie de un fundaş central, care să facă echipă cu Cristi Săpunaru în centrul apărării.

„Pentru mine nu sunt transferuri de titlu, mă așteptam la mult mai mult, la jucători care au jucat în Europa.

Rapidul are nevoie de cel puțin șase jucători titulari, dacă vrea să ia campionatul, cel puțin șase-șapte jucători, iar cei despre care consideră ei că pot face față, să fie o bancă foarte bună, pentru că ai nevoie de o bancă foarte bună și de jucători foarte buni la antrenament, care să ridice calitate antrenamentului, să îi facă pe primii 11 să fie ok și să existe concurență.

Pentru mine, Cristea e un jucător util pentru campionatul nostru, dar nu excelează. E un jucător care, pentru mine, e mai mult număr 6 decât fundaș central, e provenit din mijlocaș central. Nu știu ce îl vor folosi. Am văzut meciuri în care Rapid a jucat cu trei mijlocași centrali defensivi, gen Kait, Emmers sau Albu. Nu cred că acolo avea nevoie.

Dacă l-au luat să îl folosească fundaș central, și acolo e o improvizație. Pentru mine, Cristea nu e fundaș central clasic. Îți trebuie un fundaș central cu viteză lângă Săpunaru. Din România, nu, dar cunosc foarte mulți în străinătate care s-ar fi pliat pentru Rapid și care ar fi venit”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și