Închide meniul

Rapid şi CFR Cluj se luptă pentru transferul unui jucător român din Serie A! Anunţul presei din Italia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 ianuarie 2024, 14:35

Rapid şi CFR Cluj se luptă pentru transferul unui jucător român din Serie A! Anunţul presei din Italia

Rapid şi CFR Cluj se luptă pentru transferul unui jucător român din Serie A

Dan Şucu şi Neluţu Varga/ Colaj Hepta

Rapid şi CFR Cluj se luptă pentru transferul unui jucător român din Serie A. Presa din Italia a făcut anunţul şi a dezvăluit că cele două rivale din Liga 1 au pus ochii pe portarul Mihai Popa, care evoluează la Torino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Popa s-a transferat de la Voluntari la Torino în vară, însă nu a bifat niciun meci la formaţia din Italia.

Rapid şi CFR Cluj se luptă pentru transferul unui jucător român din Serie A

Conform tuttomercatoweb.com, Mihai Popa s-ar putea întoarce în Liga 1, după doar jumătate de sezon petrecută în Italia. Atât Rapid, cât şi CFR Cluj, îl doresc pe portarul de 23 de ani.

Ambele rivale din Liga 1 şi-ar putea pierde portarul principal în această iarnă. Horaţiu Moldovan ar putea pleca de la Rapid, fiind dorit de formaţii din Elveţia şi Spania. De cealaltă parte, Răzvan Sava este în vizorul unor echipe din Germania, şi ar putea lua în calcul o plecare din Gruia.

Italienii notează faptul că Rapid este cel mai aproape de a obţine semnătura portarului român de 23 de ani. Torino, echipă cu care este sub contract Mihai Popa, este dispusă să-l cedeze pe acesta sub formă de împrumut, pentru ca el să prindă cât mai multe minute.

Reclamă

Mihai Popa a semnat un contract cu Torino până în vara lui 2026, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Portarul român este a treia variantă la formaţia din Serie A, după titularul Vanja Milinkovic-Savic şi Luca Gemello.

Dan Şucu, o nouă ofertă pentru Horaţiu Moldovan

Dan Şucu a făcut o nouă ofertă pentru Horaţiu Moldovan, în încercarea de a-l convinge să rămână cel puţin până în vară la Rapid. Patronul giuleştenilor a purtat o nouă rundă de negocieri cu portarul în vârstă de 25 de ani, care are o cotă de piaţă de 2.6 milioane de euro.

Moldovan are o clauză de 800.000 de euro şi poate pleca la orice echipă care virează această sumă în conturile Rapidului. FC Basel şi Betis Sevilla sunt echipele care insistă pentru titularul lui Cristiano Bergodi. Totuşi, goalkeeperul nu se grăbeşte să plece şi cere garanţii că va juca meci de meci, pentru a nu rata prezenţa la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit fanatik.ro, Dan Şucu nu cedează şi a decis să îi mărească substanţial contractul lui Horaţiu Moldovan. A hotărât să îi dubleze salariul, de la 10.000 de euro la 20.000 de euro lunar. În această sumă sunt incluse şi bonusurile.

Moldovan a cerut timp de gândire până pe 21 ianuarie, dar i-a făcut o promisiune milionarului român. Va da răspunsul final înainte de reluarea campionatului, cu toate că perioada de mercato va mai fi deschisă încă două săptămâni. Mai mult, şi-a dat un acord de principiu şi ia în calcul serios să rămână la Rapid, pentru a se lupta pentru câştigarea titlului. A anunţat chiar înainte de plecarea în cantonament că nu se grăbeşte să plece, cu toate că propunerile financiare primite sunt net superioare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și