Închide meniul

Dan Şucu, o nouă ofertă pentru Horaţiu Moldovan! Ce salariu uriaş îi oferă pentru a-l convinge să rămână la Rapid

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 ianuarie 2024, 18:10

Reclamă
Dan Şucu, o nouă ofertă pentru Horaţiu Moldovan! Ce salariu uriaş îi oferă pentru a-l convinge să rămână la Rapid

Dan Şucu, o nouă ofertă pentru Horaţiu Moldovan

Horaţiu Moldovan, negocieri cu Dan Şucu şi Victor Angelescu / Profimediaimages

Dan Şucu a făcut o nouă ofertă pentru Horaţiu Moldovan, în încercarea de a-l convinge să rămână cel puţin până în vară la Rapid. Patronul giuleştenilor a purtat o nouă rundă de negocieri cu portarul în vârstă de 25 de ani, care are o cotă de piaţă de 2.6 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan are o clauză de 800.000 de euro şi poate pleca la orice echipă care virează această sumă în conturile Rapidului. FC Basel şi Betis Sevilla sunt echipele care insistă pentru titularul lui Cristiano Bergodi. Totuşi, goalkeeperul nu se grăbeşte să plece şi cere garanţii că va juca meci de meci, pentru a nu rata prezenţa la EURO 2024.

Dan Şucu, o nouă ofertă pentru Horaţiu Moldovan

Potrivit fanatik.ro, Dan Şucu nu cedează şi a decis să îi mărească substanţial contractul lui Horaţiu Moldovan. A hotărât să îi dubleze salariul, de la 10.000 de euro la 20.000 de euro lunar. În această sumă sunt incluse şi bonusurile.

Moldovan a cerut timp de gândire până pe 21 ianuarie, dar i-a făcut o promisiune milionarului român. Va da răspunsul final înainte de reluarea campionatului, cu toate că perioada de mercato va mai fi deschisă încă două săptămâni. Mai mult, şi-a dat un acord de principiu şi ia în calcul serios să rămână la Rapid, pentru a se lupta pentru câştigarea titlului. A anunţat chiar înainte de plecarea în cantonament că nu se grăbeşte să plece, cu toate că propunerile financiare primite sunt net superioare.

Sper să fie un an mult mai bun decât 2023, care oricum a fost cel mai bun an din carieră. Sper să fiu sănătos. Nu am stat să am tratative. Nu a fost nicio discuţie cu conducerea clubului. Am o relaţie foarte bună cu cei de la Rapid.

Reclamă

Faţă de domnul Şucu nu am niciun reproş. E cel mai corect om pe care l-am întâlnit până acum. Faţă de domnul Angelescu am cel mai mare respect. Mi-a întins o mână când probabil că nimeni nu mai credea în mine. Nu pot să mă cert niciodată cu clubul Rapid. E perioada de transferuri, dacă va veni o ofertă de nerefuzat, voi face pasul.

Mi-e gândul doar la Rapid, nu sunt disperat să plec. Mă gândesc şi la EURO. Nu poate nici Neuer condiţii să fie titular. Şi aici am o concurenţă bună cu Drăghia. Sunt aici, mă bucur că am venit la reunire. Mă bucur că am ajuns la EURO, nu mă ţine pe loc. Sunt mândru că sunt român.

Dacă vine o ofertă foarte bună, mă gândesc şi la EURO, dar şi la mine. O ofertă foarte bună înseamnă un campionat foarte bun din Europa. Sper să câştigăm titlul. Am mare respect faţă de suporterii rapidişti. Ne bucurăm că sunt alături de noi şi sper la final să arătăm că suntem de neclintit”, a spus Moldovan, la reunirea Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Horaţiu Moldovan a fost titular în toate meciurile Rapidului din această ediţie de campionat. A primit 22 de goluri în 21 de parte. Giuleştenii au a treia cea mai bună defensivă din Liga 1.

Dacă Moldovan va pleca în această perioadă de mercato, Ionuţ Radu are şanse importante să fie adus în Giuleşti. Cu o cotă de piaţă de trei milioane de euro, portarul de 26 de ani nu mai prinde nici măcar banca de rezerve la Bournemouth. Gruparea din Premier League este dispusă să renunţe la împrumutul românului, iar Inter l-ar putea redirecţiona la Rapid.

Horaţiu Moldovan, dorit în LaLiga

Horaţiu Moldovan este dorit în LaLiga! Portarul titular al Rapidului şi al echipei naţionale a stârnit interes din partea lui Betis Sevilla, care se gândeşte să îi achite clauza de reziliere.

Potrivit iamsport.ro, o decizie va fi luată de către clubul din LaLiga în zilele următoare. Horaţiu Moldovan ar fi tentat să se transfere la gruparea aflată în prezent pe locul 7 în prima ligă spaniolă, mai notează sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și