Închide meniul

Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 septembrie 2024, 16:54

Reclamă
Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult

Rapid transferă de la o rivală din Liga 1!

Marius Şumudică / Profimedia Images

Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Giuleştenii îl vor aduce în iarnă pe Denis Ciobotariu, de la Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 26 de ani, fundaşul central al lui Sepsi este cotat de site-ul transfermarkt.com la 1 milion de euro. El intră în iarnă în ultimele 6 luni de contract şi ar putea semna atunci ca jucător liber cu orice formaţie.

Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”

Rapid ar fi bătut deja palma cu Sepsi pentru a-l aduce în iarnă în Giuleşti. Şumudică recunoştea interesul Rapidului şi al lui personal pentru Denis Ciobotariu.

Ciobotariu a jucat pentru Sepsi în toate cele 10 partide disputate în campionat, în acest sezon, de formaţia covăsneană. „Ciobi” a marcat şi un gol pentru Sepsi Sf. Gheorghe.

Potrivit digisport.ro, Rapid şi Denis Ciobotariu s-au înţeles, iar jucătorul ar urma să vină în Giuleşti în această iarnă. Cel mai probabil Rapid îi va plăti lui Sepsi o sumă de bani pentru transfer, dar una sensibil mai redusă decât cota jucătorului, având în vedere că se va afla în ultimele 6 luni de contract.

Reclamă
Reclamă

Ar fi o mutare benefică de ambele părţi. Covăsnenii ar încasa o sumă de bani pentru jucătorul pe care l-ar pierde altfel gratis în vara lui 2025, iar Rapid îl va putea avea pe Denis Ciobotariu încă din iarnă.

„Cu ochii închişi l-aş lua!” Marius Şumudică vrea să aducă un internaţional român la Rapid: „Am în cap această idee”

Marius Şumudică vrea să aducă un internaţional român la Rapid. Antrenorul giuleştenilor nu s-a ferit niciodată să îşi exprime admiraţia pentru Denis Drăguş, jucător pe care l-a antrenat în Turcia, la Gaziantep.

În prezent, atacantul naţionalei României este jucătorul celor de la Trabzonspor, echipă la care nu s-a acomodat încă. În acest debut de sezon, Drăguş a fost criticat în Turcia.

Reclamă

Acest lucru nu îl interesează pe Marius Şumudică. Antrenorul celor de la Rapid a declarat că şi-l doreşte pe Drăguş, chiar dacă mutarea este greu de realizaz în acest moment, în condiţiile în care are un salariu mult prea mare raportat la ce poate oferi fotbalul românesc.

Cu toate acestea, dacă ar avea posibilitatea de a-l aduce pe Drăguş sub formă de împrumut în Giuleşti, Şumudică l-ar lua „cu ochii închişi”:

Cu ochii închiși l-aș lua! Nici nu se pune problema, deocamdată. E foarte greu să te adaptezi la Trabzonspor, este un club foarte greu. Dar am în cap această idee să încercăm un transfer al lui Drăguș la Rapid.

Cu siguranță și lui i-ar plăcea să lucreze cu mine, își dorește foarte mult, este finul meu. Dar deocamdată este acolo, are un salariu care nu poate fi plătit de niciun club din România. Dacă ar exista posbilitatea unui împrumut, cu mare plăcere l-aș lua. Pentru mine, este prima variantă”, a declarat Marius Şumudică, la fanatik.ro.

Cotat la 4 milioane de euro pe transfermarkt.com, Denis Drăguş a ajuns vara aceasta la Trabzonspor după ce turcii au plătit 1,7 milioane pentru transferul său de la Standard Liege. În 12 meciuri disputate în acest sezon pentru formaţia din Turcia, el a marcat un singur gol, în turul 2 preliminar Europa League. Drăguş mai are un gol marcat în meciul Kosovo – România, câştigat de tricolori cu 3-0.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

Neymar a revenit la antrenamentele lui Al Hilal chiar înaintea meciului din Liga Campionilor Asiei (marţi, 21:00, AntenaPLAY)

19:04

LIVE VIDEOAl Wasl – Al Ahli şi Al Sadd – Esteghlal FC sunt ACUM în AntenaPLAY! Al Nassr – Al Rayyan se joacă la 21:00

18:32

Dikembe Mutombo a murit la 58 de ani! Legenda din NBA a pierdut lupta cu cancerul

18:30

Farul Constanța va avea, în mod oficial, un nou stadion! Proiectul a primit „undă verde”! Anunțul clubului

18:24

Răzvan Burleanu a decis în privinţa propunerii lui Gigi Becali! Avertismentul pentru milionar: „Să cântărească foarte bine”

18:08

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și