Închide meniul

Rapid transferă un mijlocaș lăudat în presa internațională! Pe cine au pus ochii giuleștenii

Alex Ioniță Publicat: 28 octombrie 2023, 0:03

Reclamă
Rapid transferă un mijlocaș lăudat în presa internațională! Pe cine au pus ochii giuleștenii

Rapid transferă un mijlocaș lăudat în presa internațională

Sallieu Bah / Facebook

Rapid transferă un mijlocaș lăudat în presa internațională. Oficialii clubului din Giulești speră să facă o mutare surprinzătoare și să aducă un fotbalist cel puțin interesant sub comanda lui Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre un jucător din Sierra Leone, care este legitimat în prezent, în mod surprinzător, la Petrolul 95 Ploiești, în Liga a 4-a! Mijlocașul de doar 17 ani a ajuns în România în această vară, de la Central Parade, o echipă din capitala statului african.

Rapid transferă un mijlocaș lăudat în presa internațională. Tânărul african, în probe la echipa lui Cristiano Bergodi

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Sallieu Bah a fost în probe la Rapid în ultima săptămână, iar oficialii clubului de sub Podul Grant au fost impresionați de abilitățile acestuia.

În decursul zilei de vineri, Petrolul 95, care este antrenată de Daniel Chiriță, a învins-o pe AFC Brebu cu scorul de 6-1. Tânărul din Sierra Leone a marcat 3 goluri pentru formația din Ploiești, în cadrul meciului respectiv.

„Bah este un jucător foarte interesant. Rapid l-a văzut la lucru, câteva zile, şi va semna un contract cu giuleştenii. Într-o primă fază, după ce va semna cu Rapid, el va juca tot la noi”, a dezvăluit tehnicianul formației din Liga a 4-a, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă

Interesant este faptul că, în urmă cu ceva timp, publicația The Guardian l-a inclus pe mijlocașul care va semna cu Rapid în top 60 cei mai promițători tineri jucători ai planetei.

”Mohamed Kallon, cel mai faimos jucător din istoria Sierra Leone, a captat atenţia lumii când a debutat la doar 15 ani la echipa naţională.

Deşi joacă într-o poziţie diferită, Sallieu Bah este acum comparat cu fostul atacant al lui Inter, după ce a bifat prima prezenţă pentru naţionala din Sierra Leone, în septembrie 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Bah a impresionat în liga internă, fiind de şase ori cel mai bun om al meciului, înainte de a primi şansa unei probe în ligile inferioare din Germania.

Mijlocaşul, cunoscut pentru piciorul său stâng fin şi talentul de a penetra liniile defensive adverse, are un stil de joc care atrage toate privirile”, au notat jurnaliștii din Marea Britanie.

Rapid, mutare spectaculoasă înainte de derby-ul cu FCSB

Giuleștenii l-au cooptat pe Geraldo Alves (42 de ani), fost campion al României cu Astra Giurgiu. Fundașul a evoluat însă două sezoane și pentru FCSB, în perioada 2010-2012, fiind considerat la vremea respectivă ”stâlpul” apărării.

Conform sursei citate anterior, Alves a ajuns deja la antrenamentele din Giulești și va fi unul dintre secunzii și Octavian Chihaia la grupa din Liga de Tineret. El va avea acest rol și la echipa U17 a Rapidului, condusă de Rodin Voinea.

Modul în care Alves a ajuns la rivala FCSB e simplu. După ce a obținut Licența B în Portugalia, fostul fundaș a continuat să joace în partidele de old-boys, acolo unde a fost convins de colegii Daniel Niculae și Vasile Maftei.

Geraldo Alves a fost dorit de feroviari și cu un an în urmă, dar problemele birocratice au împiedicat atunci mutarea.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și