Închide meniul

Rapid – UTA, meci de risc. Peluza Sud va merge în Giuleşti pentru a susţine echipa lui Mircea Rednic! Anunţul Jandarmeriei

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 februarie 2024, 10:05

Rapid – UTA, meci de risc. Peluza Sud va merge în Giuleşti pentru a susţine echipa lui Mircea Rednic! Anunţul Jandarmeriei

Peluza Sud va merge în Giuleşti pentru a susţine echipa lui Mircea Rednic

Membrii Peluzei Sud, la un meci / AntenaSport

Rapid – UTA e meci de risc. Peluza Sud va merge în Giuleşti pentru a susţine echipa lui Mircea Rednic. Rapid – UTA va fi în format LIVE TEXT în această seară pe AS.ro, de la ora 21:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jandarmeria a anunţat că va lua toate măsurile necesare pentru ca lucrurile să nu escaladeze în tribune şi în afara stadionului.

Rapid – UTA, meci de risc. Peluza Sud va merge în Giuleşti pentru a susţine echipa lui Mircea Rednic! Anunţul Jandarmeriei

Pentru acest meci de fotbal, din rațiuni de securitate, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare.

De asemenea, menționăm faptul că, deși a fost agreată prezența și altor suporteri din București în zona destinată galeriei echipei oaspete, din rațiuni care privesc buna desfășurare a evenimentului sportiv, organizatorul acestuia nu va permite afișarea altor însemne în afară de cele care aparțin echipei FC UTA Arad.

18 suporteri sunt interzişi pe stadion

Subliniem faptul că un număr de 17 suporteri ai echipei gazdă și un suporter al echipei oaspete se află sub interdicția participării la meciurile de fotbal, sens în care posibila lor încercare de a intra în incinta arenei sportive constituie infracțiune, potrivit prevederilor art. 31, alin. 1 din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare. Pentru desfăşurarea în condiţii.

Reclamă

Pentru a evita producerea unor incidente, recomandăm suporterilor să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la arena sportivă. Spectatorii sunt obligați să respecte cu strictețe măsurile stabilite de organizator și forțele de ordine.

Totodată, recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de agresivitate verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente, cu mențiunea că orice încălcare a prevederilor legale în vigoare va fi sancționată cu fermitate de către forțele de ordine”, a transmis Jandarmeria Română, potrivit fanatik.ro.

Unde se va disputa derby-ul Rapid – FCSB! Răsturnare de situaţie: „Nu au vrut să semneze actul de reciprocitate!”

Derby-ul Rapid – FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1, va avea loc în cele din urmă în Giuleşti. Iniţial se stabilise ca partida să aibă loc pe Arena Naţională. În cele din urmă, discuţiile au picat.

Reclamă 4 / 0/3

Liderul galeriei Rapidului a venit cu detalii de la negocieri. Liviu Ungurean a dezvăluit că nu s-a ajuns la un acord, între cluburi.

Inițial am luat decizia să mergem pe Arena Națională ca să bucurăm toți suporterii fotbalului românesc, dar din păcate am înțeles că nu s-au înțeles conducătorii între ei. Cei de la FCSB nu au vrut să semneze actul de reciprocitate și în acest context înțelegerea a căzut. Deci meciul se va juca în Giulești.

Le-am oferit toată peluza de jos până sus, fără zonele adiacente tampon și din păcate ei n-au vrut să semneze reciprocitatea. Cred că 9000 de locuri, cam atât ar fi avut”, a declarat Liviu Ungurean pentru sursa citată.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și