Închide meniul

Rapid, victorie în instanță, în „războiul” privind mărcile clubului!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 ianuarie 2023, 19:09 / Actualizat: 5 februarie 2024, 19:42

Rapid, victorie în instanță, în războiul” privind mărcile clubului!

U Cluj - Rapid, LIVE TEXT

Jucătorii de la Rapid, în timpul unui meci / Hepta

Rapid, victorie în instanță, în „războiul” privind mărcile clubului! Instanța a admis în totalitate apelul clubului, deținut de Dan Șucu și Victor Angelescu, privind mărcile „Rapid”, în litigiul cu AFC Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Rapid și AFC Rapid se luptă în instanță, de mai mulți ani, pentru mărcile „Rapid”.

Rapid, victorie în instanță, în „războiul” privind mărcile clubului!

Curtea de Apel București a decis ca toate mărcile, care au fost scoase la licitație când falimentarul club Rapid a fost vândut, să le rămână celor de la FC Rapid.

„Curtea de Apel București a pronunțat astăzi soluția în primul dintre cele două litigii privind mărcile «Rapid».

În acest prim dosar, FC Rapid 1923 a solicitat anularea mărcii verbale «Asociația Fotbal Club Rapid București» (înregistrată în anul 2017), iar partea adversă a cerut instanței anularea mai multor mărci, constând în embleme folosite anterior de clubul nostru, UFC Rapid și Giuleștina.

Reclamă

Apelul FC Rapid 1923 a fost admis în totalitate, Curtea de Apel București anulând marca Asociația Fotbal Club Rapid București și păstrând valabilitatea celorlaltor mărci din portofoliul achiziționat de la societatea falimentară Rapid.

În cel de-al doilea dosar, privind înregistrarea mărcii, constând în sigla actuală a clubului nostru, soluția urmează a fi pronunțată în zilele următoare”, se arată în comunicatul emis de Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Angelescu: „Șacali au fost și la vechiul Rapid!”

„Sunt niște procese și cred că în ianuarie mai este un alt termen. Nu va mai putea nimeni să folosească acea siglă. Când un club își revine și crede că mai poate să câștige acolo ceva, pune toate piedicile necesare. Așa sunt. Șacali au fost și la vechiul Rapid. Nu e o comparație exagerată.

Eu sunt 90% sigur că nu pierdem, dar nu sunt judecător. Pur și simplu dacă pierdem, nici noi, nici ei nu avem sigla, fiecare am înregistra-o și probabil am intra în alt proces.

Obiectul procesului e că lichidatorul Rapidului spune că această siglă a fost înregistrată cu rea credință. Dacă se dovedește asta, practic ar trebui reînscrisă. Până atunci nu o să putem folosi. Mai este o siglă cu Giuleștina, însă nu este folosită.

Eu cred că vom câștiga până la urmă. Pe viitor, cred că orice club care se respectă schimbă sigla. Dar să o facem când dorim noi. Sigla a fost creată de domnul Copos, nu era a Rapidului. Juventus, Milan și-au schimbat și ele sigla”, a declarat Victor Angelescu, în luna decembrie, pentru fanatik.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și