Închide meniul

Dan Șucu, mesaj savuros pentru rapidiști de Anul Nou 2023. Cuvântul care i-a fost „interzis”: „O să mă certe colegii!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2023, 11:30

Dan Șucu, mesaj savuros pentru rapidiști de Anul Nou 2023. Cuvântul care i-a fost „interzis: „O să mă certe colegii!

Dan Șucu, mesaj savuros pentru rapidiști de Anul Nou 2023

Dan Şucu are 50% din acţiunile Rapidului / Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Dan Șucu a avut un mesaj savuros pentru rapidiști de Anul Nou 2023. Patronul echipei din Giulești s-a ferit însă să folosească un cuvânt în urarea făcută la intrarea în noul an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri a evitat să vorbească despre „titlu”, pentru a nu fi „certat” de colegii de la Rapid. Totul pentru a nu pune presiune pe echipă în meciurile rămase de disputat. Alb-vișiniii au încheiat anul 2022 pe locul 4 în Liga 1, la 7 puncte în spatele liderului Farul.

Dan Șucu a avut un mesaj savuros pentru rapidiști de Anul Nou 2023

Cu ocazia anului nou, îmi face enorma plăcere să urez tuturor rapidiștilor multă sănătate și împlinirea tuturor dorințelor. Iar pentru noi toți speranța mea este, pentru 2023, că în fiecare săptămână băieții noștri ne vor face fericiți. Și de ce nu, la sfârșit de campionat, poate… nu mai spun mai mult că o să mă certe colegii că pun presiune pe echipă. Dar știți dumneavoastră ce aș vrea să spun. La mulți ani!„, a transmis Dan Șucu pentru pagina de Facebook al clubului.

Dan Șucu a anunțat de mai multe ori că visează la câștigarea Ligii 1 în anul centenar al Rapidului.

Reclamă

Jucătorii antrenați de Adi Mutu au obținut o singură victorie în ultimele cinci etape din campionat. Au învins-o numai pe Petrolul, scor 3-1. Au ajuns astfel în afara podiumului, fiind depășiți de Farul, CFR Cluj și FCSB.

Adrian Iencsi nu crede că Rapid poate să câștige titlul

Fostul mare fundaș de la Rapid, Adrian Iencsi, nu crede că echipa cu care a cucerit două titluri (1999, 2003) poate deveni campioană în acest sezon din Liga 1.

Iencsi e convins că CFR Cluj e favorită la titlu, însă crede că orice formație care va prinde play-off-ul poate emite pretenții la mult râvnitul trofeu.

Reclamă 4 / 0/3

N-aș putea paria pe nimeni! La început, chiar spuneam că CFR nu va mai câștiga campionatul. Dup-aia, pe parcurs, au avut evoluții foarte bune și-n campionat, și în cupele europene.

Au revenit acolo, pe podium, în clasament. Acum, da, pot spune că CFR are un cuvânt foarte greu de spus, dar chiar și-așa nu aș putea paria pe CFR Cluj. Nici pe Farul Constanța. Nici pe Rapid București.

Dacă va fi o diferență destul de mică între primele șase echipe la final (n.r. – sezonului regulat) fiecare echipă are șansa ei”, a spus Adrian Iencsi, conform digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și