Închide meniul

Rapidiştii vor să îi distrugă visul lui Gigi Becali: „Se vorbeşte de titlu. Acolo va fi bătălia”

Alex Masgras Publicat: 10 februarie 2024, 12:50 / Actualizat: 10 februarie 2024, 15:00

Reclamă
Rapidiştii vor să îi distrugă visul lui Gigi Becali: „Se vorbeşte de titlu. Acolo va fi bătălia

Rapidiştii vor să îi distrugă visul lui Gigi Becali

Jucătorii lui Rapid, în timp ce sărbătoresc un gol / Profimedia

Rapidiştii vor să îi distrugă visul lui Gigi Becali. Claudiu Petrila, unul dintre cei mai importanţi jucători de la Rapid, a vorbit despre lupta la titlu din acest sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă FCSB are un avantaj de nouă puncte faţă de CFR Cluj şi Rapid, ocupantele locurilor 2 şi 3, situaţia se va schimba din play-off, atunci când se vor înjumătăţi punctele. Din acest motiv, Claudiu Petrila este convins că lupta la titlu este departe de a fi încheiată.

Rapidiştii vor să îi distrugă visul lui Gigi Becali

Mai mult, Petrila a dezvăluit că jucătorii celor de la Rapid vorbesc foarte mult în vestiar despre câştigarea titlului şi nu renunţă la luptă. Petrila este convins că FCSB poate fi oprită, chiar dacă cei mai mulţi o dau deja campioană pe echipa lui Gigi Becali:

„Se vorbește (n.r. despre titlu), este o distanță mare, dar mai sunt multe meciuri și încă se joacă. Bineînțeles că mai poate fi oprită (n.r. FCSB), se pot încurca și ei. Acum cel mai important este să ne câștigăm meciurile.

Este prea devreme, totul se va da în play-off pentru că se vor înjumătății și punctele și acolo va fi bătălia cea mare, a declarat Claudiu Petrila, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Pentru Rapid urmează meciul cu CFR Cluj de sâmbătă seară, din Gruia.

Cristi Balaj, mesaj direct pentru Sebastian Colțescu înainte de CFR Cluj – Rapid

Oficialul echipei patronate de Neluțu Varga i-a transmis un mesaj, ironic, lui Sebastian Colțescu, omul care va arbitra partida de la Cluj. Acesta a menționat faptul că își dorește ca rezultatul să nu fie influențat de greșeli de arbitraj și ca echipele să decidă soarta meciului.

„Sunt alți jucători în teren și sper să fie un meci în care echipele să fie cele care decid rezultatul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Au fost niște situații, dar e nepotrivit să dezvolt subiectul pentru că sunt convins că și arbitri și Comisia Centrală doresc să fie un meci cu probleme cât mai puține”.

Dacă există, să fie minore, să nu influențeze arbitrajul. Și frumos ar fi ca echipe care câștigă să o facă pe merit, în teren. Colțescu va fi la centru”, a spus Cristi Balaj, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Darius Olaru a ratat un penalty 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău Vezi toate știrile
Citește și