Închide meniul

„Rapidistul Şumudică a murit!” Decizia brigăzii ultra după venirea lui Marius Şumudică la Rapid!

Bogdan Stănescu Publicat: 21 august 2024, 8:18

Reclamă
Rapidistul Şumudică a murit!” Decizia brigăzii ultra după venirea lui Marius Şumudică la Rapid!

Decizia brigăzii ultra după venirea lui Marius Şumudică la Rapid!

Bannerele afişate de ultraşi la meciul cu Dinamo / colaj AntenaSport

Decizia brigăzii ultra după venirea lui Marius Şumudică la Rapid este să nu mai continue protestele contra antrenorului giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brigada ultra ”Original 1923” a anunţat că va susţine Rapidul după venirea lui Şumudică pe banca giuleştenilor.

„Rapidistul Şumudică a murit!” Decizia brigăzii ultra după venirea lui Marius Şumudică la Rapid!

Noi nu avem nimic cu rapidistul Șumudică, cu antrenorul Șumudică. Nu este o problemă personală. Pe noi ne deranjează derapajele pe care le-a făcut domnul Șumudică de-a lungul timpului vizavi de Rapid și faptul că acțiunile dumnealui făceau mai mult rău decât bine clubului. De aceea ne-am gândit că trebuie să tragem un semnal de alarmă.

Noi susținem Rapid București indiferent cine este antrenor. Așa am făcut mereu și așa vom face până când n-o mai fi. Dacă conducerea a decis să-l pună antrenor pe Marius Șumudică, noi vom merge la stadion ca și până acum și vom susține echipa. Nu comandăm noi pe banii oamenilor.

Eu nu vorbesc din punctul de vedere al întregii suflări rapidiste, vorbesc în numele unui grup ultra din galeria Rapidului. Repet, la meciul cu Dinamo nu a fost un protest anti Șumudică, am vrut doar să tragem un semnal de alarmă vizavi de atitudinea dumnealui față de Rapid în această perioadă, care nu a fost tocmai bună pentru noi, fără victorie de șase etape”, a declarat Mihail Ghețu, reprezentant al brigăzii ultra ”Original 1923”, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

OFICIAL | Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului: „Mi s-a îndeplinit un vis!”. Dan Şucu l-a adus în locul lui Lennon

Marius Şumudică a fost prezentat oficial în Giuleşti. În cursul după-amiezii de marţi, antrenorul în vârstă de 53 de ani şi-a făcut apariţia la stadionul celor de la Rapid.

Ulterior, la ora 21:00, anunţul oficial al numirii lui Şumudică la Rapid a fost făcut pe site-ul giuleştenilor.

Clubul nostru are plăcerea de a anunța revenirea lui Marius Șumudică, un rapidist pur sânge, acesta fiind noul antrenor principal al Rapidului.

Reclamă

În vârstă de 53 de ani, “Șumi” va sta pe banca Rapidului din nou după 13 ani, urmând să îl înlocuiască pe Neil Lennon.

‘Mi s-a îndeplinit un vis! Îmi doream foarte mult să revin acasă, Giuleștiul este casa mea. Cuvintele sunt de prisos, nu am ce să spun. Nu pot exprima prin cuvinte ceea ce simt în acest moment.

Rapid este echipa pe care o iubesc. Sunt dator față de această echipă. Simt că în acest moment sunt dator să fac lucrurile așa cum trebuie și să ieșim din zona în care ne aflăm acum, să ducem Rapidul acolo unde toată lumea așteaptă. Știu că sunt așteptări.

Marius Şumudică: „Rapidul mi-a dat tot în viață!”

Niciodată nu m-am ferit de genul acesta de aventuri! Sper să reușesc, este plăcerea vieții mele! Fotbalul mi-a dat tot în viață, iar eu trebuie să dau tot fotbalului! Rapidul mi-a dat tot în viață! Am fost campion cu Rapid și sper să fiu campion cu Rapid și din postura de antrenor. Acesta este visul meu’, a declarat noul antrenor al Rapidului.

Crescut în galeria alb-vișinie, Marius Șumudică a câștigat titlul de campion în 1999, an în care a obținut și titlul de golgheter al Rapidului, cu 20 de goluri marcate: 17 în campionat, două în Cupa României și unu în cupele europene.

“Șumi” ocupă locul 24 în clasamentul all-time al marcatorilor din istoria Rapidului, cu 46 de goluri înscrise în tricoul alb-vișiniu.
Ca fotbalist, Marius a evoluat în Giulești timp de trei sezoane, între 1997 și 1999, dar și în stagiunea 2001-2002, pe lângă titlul de campion, câștigând și Cupa României de două ori, în 1998 și 2002.

„Bine ai revenit acasă, Şumi”

Ca antrenor, pe lângă experiența de pe banca Rapidului, din sezonul 2010/2011, când i-a condus pe giuleșteni în 29 de etape, Marius Șumudică a mai antrenat la Astra Giurgiu, alături de care a și ridicat trofeul de campion, Farul Constanța, FC Brașov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, CFR Cluj, dar și formații din străinatate, ca Al Shabab, Kayserispor, Gaziantep, Rizespor, Malatyaspor sau Al Raed.

Antrenorul giuleștean îl va antrena din nou pe căpitanul Cristian Săpunaru, cel alături de care a câștigat campionatul din 2016, cu Astra Giurgiu. După șase runde, Rapid ocupă locul 11 în Superliga României, cu cinci remize și o înfrângere.

Primul meci cu Marius Șumudică pe bancă se va disputa vineri seara, de la ora 22:00, la Iași, atunci când Rapid caută să “spargă gheața” cu prima victorie a sezonului, împotriva Politehnicii.

Bine ai revenit acasă, Șumi!”, a fost mesajul publicat pe fcrapid.ro.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:12

Andrei Nicolescu a anunţat unde se va juca Dinamo – FCSB! Ce regret are administratorul special al „câinilor”

11:45

Un internaţional elveţian a semnat cu o formaţie din Liga 1! CV impresionant pentru atacantul de 26 de ani

11:25

LASK Linz – FCSB LIVE TEXT (20:00). Campioana României luptă pentru calificarea în Europa League. Echipele probabile

10:57

Jannik Sinner, apărat de un alt jucător care a fost depistat cu clostebol: „Este pentru imbecili”. Săgeţi către Nick Kyrgios

10:28

Gigi Becali, luat la ţintă şi de austrieci! Cum a fost descris patronul FCSB-ului înaintea dublei cu LASK: „Are cazier”

10:14

Când se joacă Universitatea Craiova – Rapid şi FCSB – UTA! LPF a anunţat programul etapei a 8-a din Liga 1

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și