Închide meniul

„Rapidistul Şumudică a murit!” Ultraşii Rapidului, atac direct la Marius Şumudică. Bannere incredibile în derby-ul cu Dinamo

Publicat: 18 august 2024, 23:15

Reclamă
„Rapidistul Şumudică a murit! Ultraşii Rapidului, atac direct la Marius Şumudică. Bannere incredibile în derby-ul cu Dinamo

Ultraşii Rapidului, atac direct la Marius Şumudică

Banner afişat în peluza Rapidului / AS.ro

Ultraşii Rapidului au lansat un atac direct la Marius Şumudică şi au afişat bannere incredibile în timpul derby-ului cu Dinamo. Fanii din peluza şi-au manfestat susţinerea pentru Neil Lennon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În repriza secundă, după golul din penalty marcat de Petrila, au apărut mesaje total surprinzătoare în sectorul în care sunt suporterii din galerie.

Ultraşii Rapidului, atac direct la Marius Şumudică

Lui Marius Şumudică i-au fost amintite declaraţii mai vechi pe care le-a oferit şi în care anunţase că nu ia în calcul să revină pe banca Rapidului.

Eu nu pot antrena Rapidul în liga a II-a pentru că am o carieră în spate

Reclamă
Reclamă 4

Rapidistul Şumudică a murit

Reacţia fanilor vine după ce Neil Lennon a cedat la conferinţa de presă şi l-a arătat cu degetul pe Marius Şumudică. Fostul atacant al giuleştenilor anunţase că a discutat cu Dan Şucu şi că va fi viitorul antrenor al Rapidului.

Reclamă

Chiar dacă i-au cerut demisia nord-irlandezului Lennon, în ultimele meciuri, acum au părut a schimba tabăra şi au dat de înţeles că nu îl vor pe Marius Şumudică antrenor la Rapid.

Neil Lennon nu a mai rezistat şi l-a făcut praf pe Marius Şumudică

Neil Lennon nu a mai rezistat şi l-a făcut praf pe Marius Şumudică. Antrenorul Rapidului a răbufnit la conferinţa de presă de dinaintea derby-ului cu Dinamo care va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

După ce a fost criticat dur de Şumudică, tehnicianul nord-irlandez a ripostat. L-a catalogat „neprofesionist” pe fostul atacant şi antrenor din Giuleşti. A ţinut să afirme că nu s-a întâlnit cu o astfel de situaţie în Scoţia.

Am avut parte de aceată ostilitate şi în Scoţia, trebuie să suferi pentru a avea succes. (Aţi avut un Şumudică în Scoţia) Cine e Şumudică? E omul acela care vorbeşte mereu? Nu cred că face bine ce face. Nu e profesionist ce face. Nu avem pe cineva ca el în Scoţia, sau în Marea Britanie”, a declarat Neil Lennon.

Fără victorie pe banca Rapidului, Lennon asigură că postul său nu este în pericol, în cazul unei înfrângeri cu Dinamo. A negat că Dan Şucu i-ar căuta înlocuitor.

(N.r. Aţi avut discuţii cu conducerea) Am avut o discuţie cred că luni, cu Vio (n.r. Viorel Moldovan) şi Daniel. Am discutat despre ce putem face mai mult, dacă pot ajuta jucătorii mai mult. Am discutat ce trebuie evitat. Sunt lucruri pozitive. Sezonul trecut aveam cinci puncte. Era Bergodi criticat atât cum este Lennon? Avea două înfrângeri şi el. Sunt frustrat şi eu, ca toată lumea. Dar e nevoie de timp, am fost aproape. Jucătorii muncesc mult, dar nu am obţinut o victorie. Ştiu că nu suntem departe.

(N.r. Ce mesaj aţi primit de la conducere, mai au răbdare?) Da, bineînţeles! Nu există niciun ultimatum, am aşteptări mari de la echipă. Vreau să transform această experienţă într-un succes. Rezultatele s-au îmbunătăţit, spre deosebire de sezonul trecut, nu aşa cum ne-am dorit. Dar se vor mai îmbunătăţi. Am văzut că mulţi m-au criticat. Înţeleg că este nerăbdare, dar sunt determinat, sunt un luptător şi voi lupta pentru a face lucrurile cum trebuie”, a mai spus Lennon.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:33 19 aug.

„Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi

0:20 19 aug.

Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2

0:03 19 aug.

„Meritam cele trei puncte!” Zeljko Kopic, mesaj categoric după Rapid – Dinamo 1-1! Ce a spus şi Ahmed Bani

23:58

VIDEOAEK – OFI Creta 3-0, a fost în AntenaPLAY! Panathinaikos – Asteras 0-1. Surpriză în Superliga Greciei

23:53

„E mai rău decât am crezut!” Claudiu Petrila, cu moralul la pământ după Rapid – Dinamo 1-1: „Fanii nu mai au răbdare cu noi”

23:51

Astrit Selmani, prima reacție după scandalul cu Neil Lennon din Rapid – Dinamo 1-1! Antrenorul i-ar fi arătat semne obscene

1 VIDEOBraga, victorie la limită în Liga Portugal, live în AntenaPLAY! Toate rezultatele zilei 2 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 3 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu 4 Foto„Suntem deasupra tuturor!” Soţia lui Alex Mitriţă, încântată că „perla” Băniei a refuzat petrodolarii din Golf 5 Rapid – Dinamo 1-1! Giuleştenii rămân fără victorie! Derby-ul din Giuleşti, decis de două penalty-uri 6 Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Injurii şi o reacţie incredibilă
Citește și