Închide meniul

Rareș Pop, noua „perlă” de la UTA, a distrus-o pe FCSB la 17 ani: „Nu e adevărat că are salariu de 700 de lei!”

Alexandru Ivan Publicat: 6 martie 2023, 16:59

Rareș Pop, noua „perlă de la UTA, a distrus-o pe FCSB la 17 ani: „Nu e adevărat că are salariu de 700 de lei!

Rareș Pop a devenit titular la UTA, la doar 17 ani

Rareș Pop, într-un meci pentru UTA / Hepta

  • Rareș Pop, noua „perlă” de la UTA
  • A distrus-o pe FCSB la 17 ani

Rareș Pop este noua „perlă” de la UTA. Acesta a distrus-o pe FCSB în victoria 3-1 obținută de arădeni, duminică seară, în etapa a 29-a din Liga 1. Președintele formației din Arad a oferit detalii despre salariul puștiului de 17 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general de la UTA, Attila Brosovszky, a negat informațiile lansate în spațiul public de fostul portar Răzvan Pleșca, conform cărora Rareș Pop ar fi avut un salariu de doar 700 de lei la UTA. Attila Brosovszky a precizat că puștiul Pop, cât și părinții săi, sunt mulțumiți de suma încasată de jucătorul de 17 ani.

Rareș Pop, noua „perlă” de la UTA

„Rareș Pop își vede de ceea ce se numește plăcerea jocului. Se vede pe el că joacă cu o plăcere imensă. Este încă la o vârstă în care plăcerea trebuie să domine. Pe lângă asta, e un jucător cerebral, dat fiind faptul că și de școală își vede, are note foarte bune, vrea să termine la un liceu destul de pretențios din Arad. Vrea să termine liceul, să ia BAC-ul. Până acum, reușește să le împace pe amândouă foarte bine. Dispune de un talent imens, iar ceea ce îl ajută foarte mult la ora actuală este că vrea să joace și o face cu o plăcere deosebită.

Reclamă

Salariile sunt oricum exagerate în fotbal și în sport, în general. Dacă începem cu explozii de la vârste mici, când va ajunge la vârstele de maturitate o să fie toată lumea cu așa mari pretenții încât nu o să mai joace absolut nimic. El, la ora actuală, are un salariu normal pentru vârsta lui. Rareș sau părinții lui nu s-au plâns de așa ceva. În momentul în care el va crește din punct de vedere al jocului, cât și în vârstă, va crește și salariul.

Nu este corectă suma apărută (n.r – 700 de lei). Chiar așa nu! Dar nici nu putem să vorbim de mii de euro la vârstele astea de 16-17-18 ani pentru că în momentul în care jucătorii vor ajunge la vârsta maturității, 24, 25, 26 de ani, atunci acele mii care erau la 16 ani vor ajunge la pretenții de zeci, sute de mii, dar s-ar putea ca salariul sau munca să nu se ridice la acele pretenții”, a spus managerul general de la UTA, Attila Brosovszky, conform sport.ro.

Reclamă

Rareș Pop, meci de vis cu FCSB

Rareș Pop, titular cu FCSB, a fost un pericol constant pentru defensiva roș-albaștrilor. Acesta a reușit un assist la golul trei al celor de la UTA.

La faza respectivă, Pop, după un duel cu Dawa în flancul stâng, a trimis balonul în fața porții, iar Batha a reluat în plasă.

Pop a început partida cu FCSB în flancul drept, însă a fost mutat de Laszlo Balint în stânga, după intrarea în teren a lui Virgiliu Postolachi.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Rareș Pop

Născut pe 14 iunie 2005, la Arad, Rareș Pop este un produs al academiei celor de la UTA. În actualul sezon, a adunat 18 partide pentru arădeni în toate competițiile.

În total, are trei goluri și trei assist-uri. A fost promovat la prima echipă la începutul acestui sezon.

150.000 de euro este cota actuală a lui Rareș Pop, conform transfermarkt.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”