Închide meniul

Rareş Pop, prezentat oficial la Rapid! Al optulea transfer realizat de giuleşteni în această iarnă

Viviana Moraru Publicat: 12 februarie 2024, 20:37

Reclamă
Rareş Pop, prezentat oficial la Rapid! Al optulea transfer realizat de giuleşteni în această iarnă

Rareş Pop, prezentat oficial la Rapid

Rareş Pop, prezentat oficial la Rapid/ FCRapid.ro

Rareş Pop a fost prezentat oficial la Rapid! Tânărul mijlocaş de doar 18 ani a semnat cu giuleştenii un contract valabil până în vara lui 2028. Pop va rămâne la UTA până la finalul actualei stagiuni, urmând ca în vară să se alăture lotului condus de Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareş Pop este cel de-al optulea transfer realizat de Rapid, în această perioadă de mercato. Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz, Florent Hasani, Damjan Djokovic, Marian Aioani, Cătălin Vulturar şi Jakub Hromada au semnat cu giuleştenii.

Rareş Pop, prezentat oficial la Rapid

Rareş Pop a fost prezentat oficial la Rapid, la puţin timp după ce a evoluat în partida dintre UTA şi Botoşani. Giuleştenii au plătit 800.000 de euro pentru a-l transfera pe mijlocaşul de 18 ani de la formaţia arădeană.

„Rapid l-a achiziționat pe Rareș Pop, unul dintre cei mai buni tineri jucători din țară.

În vârstă de numai 18 ani, Rareș a jucat deja în 53 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc, reușind 6 goluri și 4 pase decisive.

Reclamă

Mijlocașul născut la Arad a semnat un contract valabil până în 2028, urmând a fi împrumutat la UTA, până în vară, când se va alătura lotului giuleștean.

În actualul sezon, Rareș Pop a evoluat în 25 de meciuri de Superligă, reușind să înscrie de trei ori, o dată chiar în poarta Rapidului, în partida de la Oradea, terminată la egalitate (2-2)”, au anunţat cei de la Rapid, pe pagina oficială a clubului.

Daniel Niculae a oferit o primă reacţie, după transferul lui Rareş Pop la Rapid. Preşedintele giuleştenilor s-a declarat bucuros de faptul că trupa de sub Grant a reuşit să-l achiziţioneze pe tânărul mijlocaş, care are prezenţe în naţionalele de juniori ale României.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne bucurăm că am reușit să îl achiziționăm pe Rareș, pentru ca este printre cei mai buni tineri din țară și credem foarte mult în el.

Și-a dorit să rămână la UTA Arad, clubul care l-a format, până în vară, pentru că vrea să-și îndeplinească obiectivele cu arădenii.

Avem mare încredere în tinerii transferați, dar și în cei pe care îi avem deja în lot. De asemenea, avem și în Academie jucători de mare viitor, care sperăm să facă pasul către prima echipa, cât mai repede”, a declarat Daniel Niculae.

Victor Angelescu, detalii despre transferul lui Rareş Pop

Victor Angelescu a oferit ultimele detalii despre transferul lui Rareş Pop la Rapid. Acţionarul minoritar al giuleştenilor a dezvăluit că tânărul mijlocaş va rămâne la UTA până la finalul sezonului, pentru a-şi putea finaliza liceul şi pentru a-şi putea susţine examenul de bacalaureat.

„Îl voiam mai demult și este de perspectivă. Va rămâne pănă la finalul sezonului la UTA. Ni-l doream, este un copil pe care vrem să ne bazăm în viitor, unul dintre copiii foarte talentați din campionatul nostru. Avem o strategie clară, să avem mulți jucători tineri care să facă pasul la echipele naționale ale României.

Vom vedea cum va juca când va veni în vară, dar la noi este un mediu propice pentru tinerii jucători și cred că se va dezvolta frumos. El termină acum, tocmai de asta l-am lăsat acolo ca să își termine liceul, să dea bacalaureatul și dacă va dori îl vom ajuta cu facultatea în București, mai mult ca sigur.

Lovitură este când o să demonstreze și o să valorificăm. Până atunci este o lovitură de imagine și este un jucător care are un potențial foarte mare. La toți jucătorii tineri trebuie să așteptăm să și vedem că demonstrează și normal că depinde și de noi cum îl vom crește. Nu are nicio clauză”, a declarat Victor Angelescu, conform fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și