Închide meniul

„L-am lăsat să termine liceul!” Victor Angelescu, ultimele detalii despre transferul lui Rareş Pop la Rapid

Viviana Moraru Publicat: 12 februarie 2024, 17:23

Reclamă
„L-am lăsat să termine liceul! Victor Angelescu, ultimele detalii despre transferul lui Rareş Pop la Rapid

Victor Angelescu, ultimele detalii despre transferul lui Rareş Pop la Rapid

Rareş Pop, în timpul unui meci la UTA/ Hepta

Victor Angelescu a oferit ultimele detalii despre transferul lui Rareş Pop la Rapid. Acţionarul minoritar al giuleştenilor a dezvăluit că tânărul mijlocaş va rămâne la UTA până la finalul sezonului, pentru a-şi putea finaliza liceul şi pentru a-şi putea susţine examenul de bacalaureat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor şi l-a transferat pe Rareş Pop, jucător dorit şi de rivalele FCSB şi Universitatea Craiova. Victor Angelescu a dezvăluit că nu mai puţin de 700.000 de euro au fost plătiţi de clubul giuleştean în schimbul mijlocaşului de 18 ani.

Victor Angelescu, ultimele detalii despre transferul lui Rareş Pop la Rapid

Victor Angelescu a dezvăluit că mai sunt de pus la punct ultimele detalii din contractul pe care Rareş Pop îl va avea la Rapid. Acesta va semna o înţelegere valabilă pe cinci ani şi jumătate cu giuleştenii.

Angelescu a dezvăluit că Rareş Pop va veni la Rapid în vară, după ce îşi va termina liceul, acţionarul minoritar al giuleştenilor fiind dispus să-l ajute pe mijlocaş să-şi găsească o facultate în Bucureşti.

„Îl voiam mai demult și este de perspectivă. Va rămâne pănă la finalul sezonului la UTA. Ni-l doream, este un copil pe care vrem să ne bazăm în viitor, unul dintre copiii foarte talentați din campionatul nostru. Avem o strategie clară, să avem mulți jucători tineri care să facă pasul la echipele naționale ale României.

Reclamă

00.000 de euro și este un procent, dacă nu mă înșel de 20%. Contractul este pe cinci ani și jumătate, dar cinci ani la noi pentru că rămâne la UTA. Așa credem și noi (n.r. că este un jucător de perspetivă) că doar am plătit această sumă pentru el.

Vom vedea cum va juca când va veni în vară, dar la noi este un mediu propice pentru tinerii jucători și cred că se va dezvolta frumos. El termină acum, tocmai de asta l-am lăsat acolo ca să își termine liceul, să dea bacalaureatul și dacă va dori îl vom ajuta cu facultatea în București, mai mult ca sigur.

Lovitură este când o să demonstreze și o să valorificăm. Până atunci este o lovitură de imagine și este un jucător care are un potențial foarte mare. La toți jucătorii tineri trebuie să așteptăm să și vedem că demonstrează și normal că depinde și de noi cum îl vom crește. Nu are nicio clauză”, a declarat Victor Angelescu, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce cotă a ajuns să aibă Rapid la câştigarea titlului în Liga 1, după victoria cu CFR

Rapid a învins-o pe CFR Cluj, cu 1-0, şi a ajuns să aibă a doua cotă la câştigarea titlului în Liga 1. Liderul FCSB este evident favorita bookmakerilor, după parcursul din acest sezon.

Giuleştenii s-au impus în Gruia în derby-ul etapei a 25-a şi au redus ecartul la 6 puncte faţă de FCSB, cu cinci meciuri rămase de disputat din sezonul regular. FCSB va evolua duminică, de la 20:45, cu Sepsi, şi are şansa să revină la 9 puncte de rivali.

După succesul din Gruia, Rapid a ajuns să aibă o cotă de 7 la câştigarea campionatului în acest sezon. Evident, FCSB este cotată cu prima şansă de specialişti (1.18), iar pe ultimul loc al podiumului a rămas CFR Cluj, cu o cotă de 15.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” Vezi toate știrile
Citește și