Închide meniul

Răspuns dur pentru Giedrius Arlauskis din partea conducerii celor de la CFR Cluj: „A plecat din cauza calităţilor lui!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2022, 13:40

Răspuns dur pentru Giedrius Arlauskis din partea conducerii celor de la CFR Cluj: „A plecat din cauza calităţilor lui!

Ştefan Gadola i-a răspuns lui Giedrius Arlauskis

Sport Pictures via Hepta

  • Replică a celor de la CFR Cluj pentru Arlauskis
  • Portarul lituanian, acuzaţii dure la adresa conducerri campioanei

Conducerea celor de la CFR Cluj a reacţionat după ce lituanianul Giedrius Arlauskis a lansat mai multe acuzaţii grave la adresa lui Neluţu Varga, dar şi a antrenorului Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea campioanei nu a rămas datoare şi, prin vocea lui Ştefan Gadola, unul dintre acţionarii celor de la CFR Cluj, a avut un răspuns tăios pentru Arlauskis. Mai mult, oficialul ardelenilor spune că Arlauskis nu a mai continuat la CFR Cluj pentru că nu avea valoare.

Ştefan Gadola, răspuns tăios pentru Arlauskis

„Trebuie să spun că am avut o relație foarte bună cu el, m-am înțeles foarte bine cu el, spre final am fost șocat de ce a făcut el ajutând alți oameni, curios pentru mine.

Reclamă

Absolut, fără discuții a fost de partea lui Marian Copilu. Deloc adevărat, nu a fost nimeni scos, îndepărtat din cauză că avea afinități către un conducător, e vorba despre calitățile lui”, a spus Ștefan Gadola, unul dintre acţionarii de la CFR Cluj, conform sport.ro.

Giedrius Arlauskis a dat de pământ cu șefii lui CFR Cluj. „Neluțu Varga m-a terorizat!”

Giedrius Arlauskis continuă atacurile la șefii lui CFR Cluj după ce câștigat procesul cu clubul din Gruia la FIFA. Portarul susține că conducătorii campioanei României l-au înșelat și nu i-au plătit datoriile la ANAF. Lituanianul a dezvăluit că patronul Neluțu Varga „l-a terorizat”.

Reclamă

Arlauskis a mai precizat că a preferat să vină la CFR Cluj, deși avea o oferță mai bună din altă parte. Lituanianul s-a trezit cu reprezentanții ANAF la ușă, pentru că CFR nu i-a plătit datoriile.

„Eu, când am venit la CFR, noi eram plătitori de TVA. Eu aveam datorie mai veche către ANAF. Le-am zis să rezolve și nu vreau niciun ban. Asta a fost rugămintea mea, Neluțu, marele patron, a zis că nu e nicio problemă. Am jucat pe 3.000 de euro. Apoi, m-a terorizat Neluțu, tot insista. I-am spus că am ofertă din Turcia. M-au tot frecat la cap. Copilu m-a convins să vin în cantonamentul din Austria. Contractul era 300.000 la semnătură și 20.000 pe lună. Tot mai puțin de cât aveam în Turcia.

Am început antrenamentele, dar n-am semnat. Copilu mi-a zis să semnăm pe 5.000 de euro, pe 6 luni, iar la începutul lui 2022 semnăm pe 20.000 de euro, cu banii la semnătură. Apoi, secretara mi-a spus că am datorie la ANAF. Cum așa, Doamne? Nu v-ați ținut de cuvânt? M-am trezit cu ANAF la ușă. Cred că o să mă caute și Interpolul! De când am plecat cu scandal de acolo, n-am dat nicio declarație. Am reziliat în liniște! „Domnul optimizare” Balaj a adus 17 jucători, iar 16 o freacă. Deja știe toate amănuntele! A fost pus de cineva”, a spus Giedrius Arlauskis, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Arlauskis a câștigat procesul cu CFR Cluj

Conform playsport.ro, în contractul lui Giedrius Arlauskis a fost stipulată o clauză de reziliere de 500.000 de euro. În septembrie 2021, Arla și Neluțu Varga au rupt contractul, dar clauza a rămas valabilă.

Astfel, CFR Cluj a achitat 100.000 de euro către Arlauskis, în martie. Campioana mai are de plătit 400.000 de euro, plus penalități de 70.000 de euro pentru întârzierea plății.

Termenul limită la care CFR Cluj trebuie să îi plătească salariile lituanianului este luna mai. Dacă va fi întrecut, echipa lui Dan Petrescu riscă să nu primească licența pentru Liga 1 și Europa.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”