Închide meniul

Răspunsul fabulos al lui Florin Tănase atunci când a fost întrebat dacă a semnat cu FCSB

Bogdan Stănescu Publicat: 31 iulie 2023, 16:06

Reclamă
Răspunsul fabulos al lui Florin Tănase atunci când a fost întrebat dacă a semnat cu FCSB

Răspunsul fabulos al lui Florin Tănase atunci când a fost întrebat dacă a semnat cu FCSB

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB / Profimedia Images

Florin Tănase e liber de contract. Iată răspunsul fabulos pe care l-a dat atunci când a fost întrebat dacă a semnat cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a precizat că Florin Tănase este dorit în străinătate şi că nu şi-l permite acum pe jucătorul de 28 de ani.

Răspunsul fabulos al lui Florin Tănase atunci când a fost întrebat dacă a semnat cu FCSB

Ce să semnez? Nu, nu (n.r.: râde)! Mă mai gândesc, am văzut că nu avem cu cine să jucăm. Ați găsit echipe? (n.r. referitor la afirmația lui Becali că FCSB bate toate echipele). Dacă găsim echipe, probabil voi semna”, a fost răspunsul fabulos al lui Florin Tănase atunci când a fost întrebat dacă a semnat cu FCSB.

Sunt în discuții cu alte cluburi din străinătate și probabil săptămâna asta voi semna. În acest moment, prima opțiune e să merg în străinătate. Săptămâna asta cred că voi semna. Sunt în discuții cu mai multe echipe, nu pot să spun”, a precizat Florin Tănase.

Gigi Becali a declarat că Florin Tănase se va întoarce la FCSB

Patronul FCSB a afirmat că nu îl poate lua acum pe Florin Tănase, dar că fostul lui jucător se va întoarce, la un moment dat, la roş-albaştri.

Reclamă

Vine pe la mine. Are ofertă prea mare, altfel, așa avea de gând, să vină. Mi-a zis să-i dau un sfat și eu l-am îndrumat să plece.

Încă doi ani, apoi jucător și antrenor secund (n.r. la FCSB). Dacă omul are calitate, e primit oricând. Și Chiricheș la fel. A venit omul cuminte…”, a spus Gigi Becali.

Mihai Stoica a vorbit despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB

Şi Mihai Stoica a vorbit despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB. Oficialul echipei patronate de Gigi Becali a precizat că o revenire este puţin probabilă acum, având în vedere că fostul jucător al lui Al-Jazira are oferte din străinătate.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a spus însă că o revenire este probabilă în viitor, după ce Florin Tănase va juca mai mulţi ani în străinătate.

Tănase e aici, se antrenează. Tocmai am jucat padbol și a câștigat, într-un stil de mare campion. Am înțeles din ce a declarat că vrea să joace în străinătate și se gândește după câţiva ani să revină. El e la fel ca Vlad Chiricheș, copilul nostru, iar când se întoarce e binevenit”, a declarat Mihai Stoica, la conferința de presă organizată cu prezentarea lui Vlad Chiricheş.

Trabzonspor este una dintre echipele care au insistat pentru Florin Tănase. Turcii au mai fost interesată şi în trecut de internaţionalul român. Trabzonspor a încheiat campionatul precedent pe locul 6, o clasare dezamăgitoare pentru pretenţiile sale. Cu un sezon înainte, cucerise titlul.

Florin Tănase a făcut spectacol în tricoul FCSB-ului. În ultimele două sezoane petrecute la clubul din Berceni a înscris, în campionat, 24 de goluri, respectiv 20 de goluri! Potrivit transfermarkt.com, Florin Tănase are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro.

Florin Tănase e convins că Gigi Becali a dat lovitura cu transferul lui Vlad Chiricheş

Eu cred că îi va ajuta. Îl ştiu pe Chiri, e un jucător cu experienţă, a jucat atâta timp în străinătate şi cu siguranţa va aduce un plus”, a spus Florin Tănase în exclusivitate pentru AS.ro.

Florin Tănase a vorbit şi despre returul cu CSKA 1948 Sofia. În tur, FCSB s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Florinel Coman.

„Eu cred că vor trece mai departe. E bine că au câştigat şi sunt sigur că vor câştiga şi meciul de acasă şi că se vor califica”, a mai spus Florin Tănase.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și