Închide meniul

Juan Bauza, fanul FCSB-ului în UEFA Conference League: „Îi doresc mult succes lui Andrea Compagno!”

Dragoș Vasile Publicat: 9 septembrie 2022, 18:33

Juan Bauza, fanul FCSB-ului în UEFA Conference League: „Îi doresc mult succes lui Andrea Compagno!

Juan Bauza, fanul FCSB-ului în Conference League

Andrea Compagno, în tricoul FCSB / Profimedia

  • Juan Bauza, fanul FCSB-ului în Conference League
  • Mesajul transmis de fotbalistul lui FC U Craiova 1948

Juan Bauza a fost fanul FCSB-ului în Conference League. Echipa roş-albastră a pierdut confruntarea cu West Ham, scor 1-3, în care a evoluat şi Andrea Compagno, bunul său prieten.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Bauza şi Andrea Compagno nu mai fac echipă la FC U Craiova 1948, dar mijlocaşul argentinian încă ţine legătura cu „tancul” de 1.5 milioane al lui Gigi Becali. Ba mai mult, „magicianul” oltenilor este fanul roş-albaştrilor datorită prietenului său.

Juan Bauza, fanul FCSB-ului în Conference League

”Am văzut meciurile din Europa. Mi-a plăcut FCSB pentru Andrea (n.r. Compagno). Îi doresc tot binele. A fost un nivel mai înalt la FCSB pentru că a jucat cu West Ham.

Reclamă

Le doresc mult succes lui Andrea, celorlalți jucători de la FCSB, dar și CFR-ului. Am vorbit cu Andrea. Avem o relație foarte bună. Și pe teren ne înțelegeam foarte bine. Îi doresc numai bine”, a declarat Juan Bauza.

Dumitru Dragomir, noi „săgeţi” către Mihai Stoica după West Ham – FCSB 3-1

Dumitru Dragomir a lansat noi „săgeţi” către Mihai Stoica după West Ham – FCSB 3-1. Fostul şef de la LPF este de părere că managerul general al vicecampioanei ar trebui să îi facă un raport clar lui Gigi Becali.

Reclamă

Dumitru Dragomir a ieşit la atac după un nou eşec al FCSB-ului. Echipa lui Nicolae Dică a câştigat un singur meci în Liga 1, iar în Conference League a debutat cu stângul.

„Eu v-am mai spus că Gigi are gura mare, dar prost nu este. I-a lăsat pe ăștia să facă ce vor la echipă și a și băgat un sac de bani în transferuri. Nu a mai vorbit deloc aiurea, nu le-a mai făcut schimbări, i-a lăsat în pace. Dar, până când?

În campionat FCSB este o glumă de echipă, iar la Londra jucătorii lui Dică au avut o cădere sub orice critică după minutul 65. Iar Dică a greșit rău de tot tactic. Meme trebuie să îi facă un raport clar și corect lui Gigi și să nu îi spună doar ce vrea Gigi Becali să audă. Poate ne spune și nouă Meme sau Dică de ce a fost schimbat Compagno?

Reclamă 4 / 0/3

Voi nu ați văzut că ăia doi sau chiar trei apărători care stăteau pe Compagno, după ce a ieșit italianul, au venit peste ai noștri? Păi, Miculescu poate să joace atacant central la nivelul ăsta? Puteai să-l lași si singur că pe ploaia aia tot nu făcea mare brânză ca atacant central.

Îi transmit lui Meme că sunt băiat finuț și nu mă pun să dau în el… Aș avea multe de zis, dar nu e frumos să dai în omul care e căzut. Meme are și el o vină. El e șeful echipei, el răspunde pentru tot în fața lui Gigi, chiar și pentru tactica pe care o aplică Dică. Dar acum tac și vreau să îi demonstrez lui Meme că eu, Dumitru Dragomir, nu sunt un om ranchinos față de el. M-a atacat atunci urât și nici măcar nu a ținut cont de vârsta mea”, a răbufnit Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”