Închide meniul

Gică Hagi a dat verdictul în privinţa lui Cristi Ganea, după ce l-a transferat de la FCSB şi l-a introdus pe teren cu Craiova!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 21 ianuarie 2024, 22:35

Gică Hagi a dat verdictul în privinţa lui Cristi Ganea, după ce l-a transferat de la FCSB şi l-a introdus pe teren cu Craiova!

Răspunsul lui Gică Hagi la întrebarea dacă pleacă Aioani!

Gică Hagi, în timpul unui meci la Farul/ Hepta

Gică Hagi a dat verdictul în privinţa lui Cristi Ganea după Universitatea Craiova – Farul 1-2. Gică Hagi l-a introdus în teren pe Cristi Ganea în minutul 59, în locul celui care a marcat primul gol al meciului, Rivaldinho.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a urcat pe loc de play-off cu victoria de la Craiova. Echipa lui Gică Hagi are 33 de puncte din 22 de etape şi ocupă locul 6.

Gică Hagi a dat verdictul în privinţa lui Cristi Ganea!

Meci frumos. Întotdeauna între noi şi ei ies meciuri frumoase. Două echipe talentate. Am ieşit la joc, am încercat să facem ambele faze pentru că împotriva Craiovei trebuia să facem şi faza ofensivă şi cea defensivă bine.

Cred că publicul e mulţumit de meciul pe care l-a văzut, un meci cu intensitate, cu ocazii.

Fiecare în compartiment a făcut lucrurile bine. Normal, când joci cu o echipă ca Universitatea Craiova, e logic să ai momente când eşti în dificultate. Toţi au jucat bine, Louis a fost într-o formă foarte bună, Riva.

Reclamă

(n.r: L-aţi introdus şi pe Ganea) Când va fi în formă fizică bună, va fi un jucător foarte bun. Ganea joacă 3 poziții, în apărare, la mijloc și în atac. Are poftă, ştim ce poate Ganezu, nu avem emoţii cu el. Se dedică total, un jucător foarte serios, talentat. Un jucător foarte bun. El a venit, era fericit. Vreau ca jucătorii care vin la noi să fie fericiţi, să se simtă bine.

E un meci, nu are rost să mergem mai departe de atât. Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă care ne-a bătut în tur cu 4-0 (n.r.: FCU Craiova). Trebuie să pregătim foarte bine meciul şi sper să facem un meci mare la Constanţa.

(n.r.: despre alţi jucători care să plece de la Farul) Nu ştiu dacă mai pleacă, suntem atenţi la ce e pe piaţă. Poate la mijloc (n.r. să vină cineva). Acest club are o bază, are identitate, o Academie foarte bună. Sperăm să vină să ne ajute. 

Reclamă 4 / 0/3

(n.r: despre transferul lui Aioani) Deocamdată a apărat foarte bine, e cu noi, mă bucur că a făcut un meci mare. A apărat foarte bine”, a spus Gică Hagi la digisport.ro după Universitatea Craiova – Farul 1-2.

Alex Mitriţă a vorbit despre faza în care oltenii au cerut penalty: „A fost contact cu siguranţă”

Alex Mitriţă a vorbit despre faza în care oltenii au cerut penalty. Vedeta de la Universitatea Craiova a oferit primele concluzii, după finalul partidei cu Farul.

Partida dintre Universitatea Craiova și Farul Constanța s-a încheiat cu scorul de 1-2. Duelul de pe stadionul „Ion Oblemenco” a contat pentru etapa cu numărul 22 a sezonului de Liga 1, prima din 2024, și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Alexandru Mitriță a vorbit despre situația echipei, dar și despre partida cu echipa lui Gică Hagi. Acesta este de părere că meciul cu Farul a fost unul dificil și crede că echipa mai are de lucrat pe faza defensivă, având în vedere că a încasat ușor două goluri.

Totodată, acesta a vorbit și despre faza la care coechipierii săi au cerut o lovitură de la 11 metri. Acesta este de părere că a existat un contact evident în interiorul careului și că va revedea faza, pentru a-și da seama dacă lovitura de la 11 metri ar fi trebuit să fie acordată.

„A fost un meci interesant, am luat două goluri. Trebuie să reglăm acest lucru. Trebuie să învăţăm din chestiile astea, din greşeli. Nu trebuie să dăm vina pe Maldonado. Mai are nevoie de timp de adaptare. (n.r.: Echipa pare dependentă de Alex Mitriţă) Nu vreau să vorbesc despre mine, vă daţi seama că nu este frumos. Încerc să îmi ajut echipa cât pot de bine, dar nu vreau să vorbesc despre mine.

(n.r.: despre presupusul penalty) Contact a fost, cu siguranţă, dar vom vedea dacă a fost penalty sau nu. Treceam pe locul 2, avem de muncă, trebuie să învăţăm din greşeli. Am avut posesie, sper ca pe viitor să nu mai facem greşelile astea”, a spus Alexandru Mitriță, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Universitatea Craiova – Farul Constanța 1-2

Meciul Universitatea Craiova – Farul Constanța 1-2 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Echipa lui Gică Hagi a obţinut o victorie foarte importantă la Craiova. Duelul contează pentru etapa cu numărul 22 a sezonului de Liga 1, prima din anul 2024.

Înainte de startul acestei partide, oltenii se aflau pe locul al 4-lea în clasament, cu 34 de puncte. De cealaltă parte, campioana României se afla pe locul al 8-lea, cu 30 de puncte.

După acest rezultat, oltenii patronați de Mihai Rotaru și-au păstrat poziția în clasament. De cealaltă parte, campioana României a urcat până pe locul al 6-lea, poziție care asigură prezența în play-off. Farul are acum 33 de puncte, cu unul mai mult decât U Cluj, echipa care ocupă locul al 7-lea.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și