Închide meniul

Răsturnare de situaţie! Cu cine a negociat CFR Cluj în ultimele ore! Un nume surpriză l-ar putea înlocui pe Dan Petrescu

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iunie 2023, 11:32

Răsturnare de situaţie! Cu cine a negociat CFR Cluj în ultimele ore! Un nume surpriză l-ar putea înlocui pe Dan Petrescu

Neluţu Varga a anunţat că dă 3 jucători afară de la CFR Cluj

Patronul lui CFR Cluj, Neluţu Varga, la un meci al echipei sale / Hepta

Răsturnare de situaţie la CFR Cluj. După ce ultimele informaţii îl dădeau ca favorit pe Cristiano Bergodi pentru a prelua echipa ardeleană, el fiind urmat în cărţi de Andrea Mandorlini, acum un nume surpriză apare ca posibil tehnician al lui CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit sport.ro, Roberto Bordin (58 de ani), antrenorul lui Sheriff Tiraspol, a negociat în ultimele ore cu Neluţu Varga şi ar fi ajuns la un acord cu patronul lui CFR Cluj.

Răsturnare de situaţie! Cu cine a negociat CFR Cluj în ultimele ore!

Roberto Bordin a mai lucrat în trecut la CFR Cluj, ca secund al lui Andrea Mandorlini. Bordin a fost la CFR Cluj între noiembrie 2009 şi septembrie 2010.

Bordin are două titluri de campion al Moldovei cu Sheriff Tiraspol. El a mai antrenat Neftchi Baku între 2018 şi 2020 și naționala Moldovei, în 2021.

Cel mai de succes sezon al lui Bordin a fost cel între 2016-2017, atunci când a cucerit cu Sheriff Tiraspol campionatul, Cupa şi Supercupa Moldovei.

Reclamă

Dan Petrescu, prezentat oficial de Jeonbuk Hyundai! Mesajul echipei sud-coreene pentru fostul antrenor al lui CFR Cluj

Dan Petrescu va fi prezentat oficial de Jeonbuk Hyundai! Nu mai este niciun dubiu, antrenorul român va pregăti gruparea sud-coreeană. Petrescu a şi semnat contractul cu Jeonbuk.

Prezentarea oficială a lui Dan Petrescu urmează să aibă loc pe 14 iunie, a anunţat, pe Twitter, Dario Focardi, jurnalist specializat în fotbalul din Asia.

„A semnat! Alătură-te marii călătorii a Jeonbuk-ului. Bine ai venit, antrenor principal”, a transmis oficial, pe Facebook şi Twitter, gruparea Jeonbuk Hyundai.

Reclamă 4 / 0/3

Sud-coreenii speră într-un reviriment al lui Jeonbuk, echipă aflată pe locul 7 în K League, din 12 echipe. Jeonbuk este calificată şi în sferturile de finală ale Cupei Coreei de Sud.

Jeonbuk are 9 campionate în Coreea de Sud, ultimele fiind luate, la rând, din 2017 până în 2021.

Cristi Balaj, prima reacţie după plecarea lui Dan Petrescu: „Pleca şi dacă lua titlul!”

Cristi Balaj a avut o primă reacţie după plecarea lui Dan Petrescu. Preşedintele campioanei a spus că acesta pleca şi dacă lua titlul. Balaj a spus că decizia a fost luată după o discuţie avută de Dan Petrescu cu Neluţu Varga.

Cristi Balaj a spus că există două variante pentru postul de antrenor de la CFR Cluj, iar una dintre ele este Cristiano Bergodi.

Dan Petrescu nu era agăţat, nu şi-a dorit în orice condiţii să rămână la CFR Cluj. Vorbim de Dan Petrescu cel care a apărut la conferinţa de presă şi şi-a cerut scuze. A fost sezon foarte greu în care s-au întâmplat foarte multe. A avut anumite nemulţumiri, frustrări, dezamăgiri. A spus-o public că şi-a dorit să plece. Legat de plecarea lui, nu am fost implicat deloc.

Ştiu că a avut o discuţie cu patronul echipei. Repet, nu am participat la discuţie pentru că a fost unul din oamenii care au insistat să vin la CFR Cluj. Probabil că pleca şi dacă lua titlul. Are nevoie de o pauză. De astăzi am început să lucrăm intens. Întrebări am pus, dar nu s-a trimis nicio propunere de contract. Am întrebat doi antrenori. Unul este Bergodi, dar nu am început cu el”, a spus Cristi Balaj pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și