Închide meniul

Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2024, 23:48

Reclamă
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!

Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman | Anunţul lui Mihai Stoica

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica a anunţat o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman, în Qatar. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a dezvăluit că nu s-a primit nicio ofertă concretă pentru „Mbappe”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce arabii au venit la Palatul lui Gigi Becali, să negocieze transferul lui Gigi Becali, vedeta FCSB-ului ar putea rămâne la echipă şi în sezonul viitor.

Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman | Anunţul lui Mihai Stoica

Şi Gigi Becali a anunţat că negocierile privind transferul lui Florinel Coman au intrat în impas, deoarece extrema roş-albaştrilor nu ar fi fost încântată de salariul pe care îl ofereau arabii.

Mihai Stoica a oferit mai multe detalii despre situaţia lui Florinel Coman, mărturisind că acesta ar putea continua la FCSB. MM a dezvăluit că „Mbappe” mai are trei ani de contract cu FCSB, şi rămâne de văzut ce se va întâmpla.

„Nu s-a primit nicio ofertă pentru Coman. De fapt, nu trebuie primită ofertă. Până nu intră banii în cont şi el semnează…Nu am nicio idee, nu ştiu. Nu părea nimic făcut, asta a scris presa. Nu avea cine să închidă business-ul, că se închide când intră banii în cont. Cine vine şi spune că dă 3-3,5 milioane înseamnă că nu vrea să-l ia (n.r. clauza de reziliere este de 5 milioane de euro).

Reclamă
Reclamă 4

Din câte reţin, Coman mai are trei ani. Să vedem ce se va întâmpla. Eu nu l-am tăiat din lotul pe care l-am desenat pentru sezonul următor. Eu tot adaug, dar de tăiat, n-am tăiat nimic până acum”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Gigi Becali, dezvăluire bombă despre Florinel Coman: „N-o să plece!”

Gigi Becali a făcut un anunţ bombă despre Florinel Coman. Patronul de la FCSB a spus că „Mbappe de România” nu s-a înţeles la salariu cu arabii. Becali a spus că e dispus să îi dea bani lui Coman pentru a rămâne la FCSB.

Becali a spus că va face tot ce e posibil ca echipa să ajungă în grupele Ligii Campionilor, iar Coman poate fi un om decisiv pentru a i se îndeplini marele vis.

Reclamă

„Florinel n-o să plece! El acolo nu ia nici două milioane, am înțeles că 1,6 milioane, cu prime ia două milioane. Lui Florinel îi dau eu bani dacă o să câștig bani, că merită. Trebuie să-l ții. Nu trebuie să te mai gândești la cinci milioane dacă vrei să faci ceva în țara asta.

Nu bani din jucător sunt importanți, nu acolo e miza. Miza mea e că pot să iau 60 de milioane din Champions League, pot să iau 16 milioane de euro numai din bilete. Acum au românii bani, plătesc biletul 100 de euro. O să tai alea, tâmpeniile, invitații de 200.000. Păi cine sunt eu, mă, magnat?”, a spus Gigi Becali la Palat.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:00

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul! Mesaj direct pentru „câini”

21:52

Dan Petrescu, la un pas să transfere un jucător dorit şi de FCSB! Lovitura pregătită de CFR Cluj

21:10

FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”

21:09

„Nu am rupt gura târgului” Victor Pițurcă, cu picioarele pe pământ înainte de România – Olanda! Mesaj direct pentru tricolori

20:53

„Nu va fi iubit” Marian Iancu, mesaj direct pentru Dan Șucu! Motivul pentru care niciun conducător nu va avea liniște în Giulești

20:27

Giovanni Becali, anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man: „Ne-am întâlnit!” Detalii despre viitorul tricolorului

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și