Închide meniul

Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby

Viviana Moraru Publicat: 19 aprilie 2024, 11:55

Reclamă
Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby

Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB - Rapid

Octavian Popescu, în duel cu Paul Iacob/ Profimedia

A avut loc o răsturnare de situaţie, iar Istvan Kovacs nu va mai arbitra derby-ul dintre FCSB şi Rapid, din această rundă de play-off. Marcel Bîrsan va fi la centru la duelul care poate decide campioana acestui sezon din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a fost numit iniţial arbitru la derby-ul rundei a cincea din play-off, chiar după ce a fost la centru în duelul „de foc” dintre Barcelona şi PSG, din returul sferturilor Champions League.

Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid

FRF a anunţat arbitrii care vor fi la centru la partidele din etapa a cincea a play-off. Surpriza a venit de la derby-ul dintre FCSB şi Rapid, după ce în urmă cu câteva zile se anunţase faptul că Istvan Kovacs va fi la centrul pe Arena Naţională, sâmbătă.

Marcel Bîrsan a fost delegat la derby-ul dintre FCSB şi Rapid. În camera VAR va fi Radu Petrescu.

Istvan Kovacs a primit o delegare surpriză, în această etapă. Arbitrul din Carei va fi la centru la duelul dintre Poli Iaşi şi Voluntari, duel „de foc” în lupta pentru evitarea retrogradării.

Reclamă

Marcel Bîrsan o va arbitra pentru a treia oară în acest an, pe FCSB. Din ianuarie, arbitrul a mai fost la centru la duelurile roş-albaştrilor cu Universitatea Craiova şi Farul.

FCSB va putea deveni campioană matematic, în această rundă. Dacă vor câştiga derby-ul cu Rapid, şi dacă Universitatea Craiova şi CFR Cluj nu îşi vor câştiga partidele, roş-albaştrii se vor încununa campioni.

„Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană

Oficialii LPF au explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, în cazul în care va deveni campioană. Reprezentanții de la șefia fotbalului românesc au făcut lumină în acest caz.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, echipa lui Gigi Becali nu va ridica trofeul după derby, chiar dacă va câștiga campionatul!

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus că o asemenea sărăbătoare ar fi o lipsă de respect la adresa rivalelor din playoff, având în vedere că întrecerea se află abia la jumătate.

„În măsura în care matematic se va putea stabili că FCSB este campioană, festivitatea de premiere se va ține la meciul cu CFR Cluj din etapa a 9-a.

Nu poți să decernezi titlul în mijlocul play-off-ului, ar fi lipsă de respect față de competiție. Nu e normal”, a spus Justin Ștefan, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și