Închide meniul
UPDATE

Răsturnare de situaţie la CFR Cluj! Neluţu Varga s-a răzgândit şi a ales noul antrenor

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2024, 18:34

Reclamă
Răsturnare de situaţie la CFR Cluj! Neluţu Varga s-a răzgândit şi a ales noul antrenor

Neluţu Varga s-a răzgândit şi a ales noul antrenor de la CFR Cluj

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Neluţu Varga s-a răzgândit şi a ales noul antrenor de la CFR Cluj. Acesta nu va fi Andrea Mandorlini, după cum s-a vehiculat după demisia lui Adrian Mutu. Francisc Dican este alesul patronului din Gruia, acesta urmând să fie ajutat de Ovidiu Hoban.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj, la doar două luni după ce a preluat echipa. „Briliantul” a luat această decizie, după umilinţa suferită cu Corvinul Hunedoara, în Cupa României.

Neluţu Varga s-a răzgândit şi a ales noul antrenor de la CFR Cluj

Update: CFR Cluj a postat un mesaj, pe conturile oficiale de socializare. Clujenii au confirmat că un antrenor interimar, din cadrul clubului, se va ocupa de echipă în următoarea perioadă.

„Momentele tensionate ne arată, de fiecare dată, că suntem puternici și că avem capacitatea de a ne ridica. Am reușit în trecut, vom reuși ca și acum să ducem mai departe spiritul alb vișiniu!

Un episod nefericit nu reprezintă o bătălie complet pierdută! Vom munci, ne vom replia și vom continua lupta pe care acest play-off o impune! Așadar, în perioada următoare, interimatul pe banca echipei noastre va fi asigurat de staff-ul tehnic din cadrul clubului”, au transmis cei de la CFR Cluj, pe Facebook.

Reclamă

Conform fanatik.ro, Francisc Dican va fi noul antrenor de la CFR Cluj. Ovidiu Hoban va fi antrenorul secund al clujenilor. Cei doi vor fi pe banca echipei încă de la meciul cu Rapid, din etapa următoare de play-off.

Deşi Andrea Mandorlini s-a întors la Cluj şi părea că acesta va prelua echipa, Neluţu Varga a decis să nu îl instaleze din nou pe italian pe banca clujenilor. Mandorlini va ocupa doar funcţia de consultat în cadrul echipei, iar cel care se va ocupa cu adevărat de antrenamentele formaţiei va fi Ovidiu Hoban. Antrenorul cu licenţa PRO va fi însă Francisc Dican.

Ovidiu Hoban a fost antrenor al echipei U18 a celor de la CFR Cluj, după ce în trecut a stat şi pe banca echipei de U16. Fostul mijlocaş al clujenilor va fi antrenor interimar până la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Francisc Dican, în vârstă de 56 de ani, a antrenat-o pe Sănătatea Cluj din vara anului trecut. De-a lungul carierei, Dican a mai pregătit-o pe CFR Cluj, din postura de antrenor principal, pentru o scurtă perioadă, între iulie şi decembrie 2015. De asemenea, acesta a mai fost secund la formaţia clujeană în mandatele lui Paul Sergio, Ioan Andone, Jorge Costa şi Alin Minteuan.

Dican a mai fost secund şi la Dinamo, când echipa era antrenată de Vasile Miriuţă, dar şi la Petrolul şi Chindia, alături de Viorel Moldovan.

Ioan Andone îl vede pe Dan Petrescu drept înlocuitorul perfect pentru Adrian Mutu la CFR Cluj

Ioan Andone este de părere că Dan Petrescu este înlocuitorul perfect pentru Adrian Mutu la CFR Cluj. Fostul tehnician a vorbit în contextul în care echipa din Gruia a rămas fără antrenor.

Fostul antrenor este de părere că Dan Petrescu este mereu o soluție pentru CFR Cluj, având în vedere faptul că „Bursucul” are deja experiență la cârma echipei din Gruia.

„(n.r. poate reveni Dan Petrescu la CFR Cluj?) E mereu o variantă, o soluție, la câte campionate le-a adus și la câte performanțe a făcut în cupele europene.

Momentan are treaba lui acolo (n.r. în Coreea de Sud), nu a fost dat afară. El poate remedia CFR-ul, are experiență.

De variante nu știu ce să spun, nu cred că merge niciun antrenor din Liga 1 (n.r. Despre varianta Dorinel Munteanu). Dorinel are proiectul lui, a muncit ani de zile la Oțelul, nu cred că lasă echipa. Trebuie să vezi ce antrenori sunt liberi acum”, a spus Ioan Andone, pentru AntenaSport.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și