Închide meniul

Ratarea care i-a decis viitorul lui Ianis Stoica la FCSB. Anunţul lui Mihai Stoica: „Dacă marca, poate rămânea Toni Petrea şi nu mai venea nici Compagno!”

Viviana Moraru Publicat: 5 ianuarie 2023, 16:40

Reclamă
Ratarea care i-a decis viitorul lui Ianis Stoica la FCSB. Anunţul lui Mihai Stoica: „Dacă marca, poate rămânea Toni Petrea şi nu mai venea nici Compagno!

Ratarea care i-a decis viitorul lui Ianis Stoica la FCSB. Anunţul lui Mihai Stoica

Ianis Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit care a fost momentul care i-a decis viitorul lui Ianis Stoica la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că tânărul atacant nu a profitat de o ocazie avută în derby-ul cu Rapid, din tur, şi astfel a intrat în dizgraţiile patronului Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica a fost împrumutat în această pauză competiţională la U Cluj. Înţelegerea îi va expira la sfârşitul sezonului, iar atacantul va reveni sub comanda lui Leo Strizu, având contract cu FCSB până în 2026.

Momentul care i-a decis viitorul lui Ianis Stoica la FCSB! Anunţul lui Mihai Stoica

Mihai Stoica a declarat că Ianis Stoica nu a profitat de şansa avută la FCSB, într-un moment în care echipa traversa o formă modestă. Managerul vicecampioanei susţine că atacantul a ratat o ocazie importantă în derby-ul pierdut de roş-albaştrii în tur, cu Rapid, iar de atunci nu a mai reuşit să prindă prea multe minute.

Totodată, MM susţine că dacă ar fi reuşit să marcheze, şi alta ar fi fost soarta derby-ului din debutul sezonului, multe schimbări din cadrul echipei ar fi fost împiedicate, precum plecarea lui Toni Petrea sau transferul lui Andrea Compagno.

„Dacă joacă la U Cluj, e imposibil să nu aibă cifre bune, pentru că are calităţi de marcator. A avut cifre şi în sezonul trecut, dar în acest sezon…

Reclamă

Uite cum se schimbă soarta unui fotbalist într-o scurtă perioadă de timp. Am jucat în Giuleşti, veneam de la Saburtalo, de la Tbilisi, eram cam praf, iar Ianis Stoica a avut o ocazie rarisimă într-un moment important.

A ratat şi asta a fost. Dacă marca, poate juca, poate nu mai venea Compagno, poate rămânea el titular, poate băteam Rapidul, poate rămânea Toni Petrea, nu mai venea Dică, nu mai apărea nici Pintilii. La fotbal nu poţi şti niciodată”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

În acest sezon, de la derby-ul cu Rapid de care aminteşte Mihai Stoica, de la finalul lunii august, Ianis Stoica a mai bifat doar două partide ca titular în Liga 1. Totodată, pe parcursul acestei stagiuni, atacantul nu a reuşit să marcheze niciun gol.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, aproape să ajungă la clubul înfrățit cu Dinamo

Mihai Stoica a fost aproape să ajungă la clubul înfrățit cu Dinamo. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că a fost dorit de U Cluj în 2010, atunci când regretatul Florian Walter băga bani la clubul ardelean.

Mutarea nu s-a concretizat însă, deși MM a purtat mai multe runde de negocieri cu Walter.

Una dintre principalele condiții puse la acea vreme de Mihai Stoica a fost aducerea lui Ioan Ovidiu Sabău. Oficialul de la FCSB are doar cuvinte de laudă pentru fostul internațional, actualmente antrenor la formația clujeană.

„Am avut nişte discuţii cu regretatul Florian Walter, am studiat bine problema, am discutat de vreo şase ori. Şi i-am spus că singurul antrenor cu care aş veni e Neluţu Sabău. În 2010. Mai ales pentru U cluj, Sabău e legendă! A antrenat după aia.

Eram disperat după Steaua, dar când juca la Dinamo, Sabău mi se părea excepţional. Nu pierdea nicio minge, eu aşa ceva n-am văzut”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și