Închide meniul

Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după amenda uriaşă primită de la UEFA: „Toleranţă zero”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 martie 2024, 21:48

Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după amenda uriaşă primită de la UEFA: „Toleranţă zero

Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după amenda uriaşă primită de la UEFA: "Toleranţă zero"

Gigi Becali şi Răzvan Burleanu / Colaj Hepta & Antena Sport

Răzvan Burleanu a avut un mesaj clar pentru Gigi Becali, după amenda uriaşă primită de la UEFA. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a fost întrebat despre ancheta care l-a vizat pe patronul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Forul continental l-a amendat pe Gigi Becali, după ce patronul roş-albaştrilor a declarat că a pariat 20.000 de euro pe calificarea echipei sale în dubla cu Nordsjaelland, din preliminariile Conference League.

Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după amenda uriaşă primită de la UEFA: „Toleranţă zero”

În cele din urmă, Gigi Becali a fost amendat cu 30.000 de euro de către UEFA. Forul continental s-a autosesizat şi a investigat cazul, iar în cele din urmă l-a sancţionat pe patronul roş-albaştrilor la aproximativ 6 luni de la momentul în care a făcut respectivele declaraţii:

„Cazul la care vă referiți a fost un subiect aflat în spațiul public, într-o competiție europeană, motiv pentru care UEFA a intervenit și a aplicat această amendă pe care ați văzut-o deja.

În ceea ce privește toate celelalte cazuri, fiți siguri că aveți cele mai bune surse la nivelul membrilor Comisiei de Disciplină.

Reclamă

Chiar dacă este una independentă, puteți afla înaintea mea. Nu am acces la informațiile din aceste dosare, astfel încât nu pot să vă dau informații. Mesajul nostru este foarte clar: avem toleranță zero în această direcție”, a declarat Răzvan Burleanu, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali va contesta la TAS amenda primită de la UEFA în scandalul pariurilor

Gigi Becali va contesta la TAS amenda primită de la UEFA în scandalul pariurilor. Mihai Stoica a spus că pentru patronul de la FCSB acest lucru este o „chestie de principiu”.

Gigi Becali a fost amendat cu 30.000 de euro de UEFA, după ce a declarat că a pariat 20.000 de euro pe calificarea echipei sale, înaintea returului cu Nordsjaelland. UEFA s-a autosesizat şi l-a pedepsit pe patronul de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, da, da, da, da, merge la TAS, 100%. La el e o chestie de principiu, aşa e. Eu acum în emisiune fac o declaraţie, că aseară după meci n-am avut somn şi am fost să sparg o bancă. Domnule, e adevărat? Am glumit.

Ce probe să ai că n-a jucat, n-a jucat, asta spun. Aseară am câştigat eu la pariuri (n.r. – râde). Glumesc. Eu nu joc de principiu, am fost jucător de toate, că ăsta era cartierul în Galaţi„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și