Închide meniul

Gigi Becali va contesta la TAS amenda primită de la UEFA în scandalul pariurilor: „E o chestie de principiu!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 martie 2024, 8:19

Gigi Becali va contesta la TAS amenda primită de la UEFA în scandalul pariurilor: „E o chestie de principiu!

Dorinţa lui Gigi Becali după scandalul uriaş de la Rapid

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Hepta

Gigi Becali va contesta la TAS amenda primită de la UEFA în scandalul pariurilor. Mihai Stoica a spus că pentru patronul de la FCSB acest lucru este o „chestie de principiu”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost amendat cu 30.000 de euro de UEFA, după ce a declarat că a pariat 20.000 de euro pe calificarea echipei sale, înaintea returului cu Nordsjaelland. UEFA s-a autosesizat şi l-a pedepsit pe patronul de la FCSB.

Gigi Becali va contesta la TAS amenda primită de la UEFA în scandalul pariurilor

Da, da, da, da, da, merge la TAS, 100%. La el e o chestie de principiu, aşa e. Eu acum în emisiune fac o declaraţie, că aseară după meci n-am avut somn şi am fost să sparg o bancă. Domnule, e adevărat? Am glumit. 

Ce probe să ai că n-a jucat, n-a jucat, asta spun. Aseară am câştigat eu la pariuri (n.r. – râde). Glumesc. Eu nu joc de principiu, am fost jucător de toate, că ăsta era cartierul în Galaţi„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB a fost eliminată de danezii de la Nordsjaelland în turul 3 preliminar al UEFA Conference League. După meci, Gigi Becali a recunoscut că a pariat 20.000 de euro pe o eventuală calificare a echipei sale în play-off-ul competiției.

Reclamă

La acel moment, UEFA a anunţat că a deschis o anchetă cu privire patronul de la FCSB. „Confirmăm că, în conformitate cu regulamentul disciplinar UEFA, cazul este examinat de inspectorii din cadrul Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul UEFA”, au transmis oficialii de la Nyon.

În urma pariului plasat, Gigi Becali a încălcat articolul 12 din regulamentul UEFA. Acesta poartă numele de „Integritatea meciurilor și competițiilor și aranjarea meciului”.

„Toate persoanele supuse regulilor și regulamentelor UEFA trebuie să se abțină de la orice comportament care dăunează sau ar putea deteriora integritatea meciurilor și competițiilor și trebuie să coopereze pe deplin cu UEFA în orice moment în eforturile sale de a combate un astfel de comportament”, se arată într-un paragraf din articolul respectiv.

Reclamă 4 / 0/3

Am mai pierdut din 20.000, am pus și un pariu de 20.000. Eu am vorbit cu cineva și mi-a zis că e cotă 7, dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult. I-am zis să îmi pună și mie 50.000 de la el. A dat, cutare, nu pot să pun 50.000, că nu primesc, pot să pun maxim 20.000, bine că nu a primit. Și a pus 20.000 și i-am pierdut. Nu am pariat eu”, a fost declaraţia oferită de Gigi Becali care a declanşat un scandal de proporţii.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și