Închide meniul

„Răzvan Burleanu nu mai e preşedintele FRF!” Adrian Mititelu, veste-bombă după ce a câştigat procesul cu Federaţia

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2024, 17:50

Reclamă
„Răzvan Burleanu nu mai e preşedintele FRF! Adrian Mititelu, veste-bombă după ce a câştigat procesul cu Federaţia

"Răzvan Burleanu nu mai e preşedintele FRF!" Adrian Mititelu, veste-bombă după ce a câştigat procesul cu Federaţia

Adrian Mititelu şi Răzvan Burleanu/ Colaj Hepta

Adrian Mititelu a anunţat o veste-bombă, după ce a câştigat procesul cu Federaţia Română de Fotbal. Patronul de la FCU Craiova a dezvăluit că Răzvan Burleanu nu mai este preşedintele FRF, după hotărârea luată de Tribunalul Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a primit un verdict favorabil din partea instanţei, după ce a contestat statutul de preşedinte FRF al lui Răzvan Burleanu. Oficialii Federaţiei au la dispoziţie cinci zile pentru a face recurs.

„Răzvan Burleanu nu mai e preşedintele FRF” Adrian Mititelu, veste-bombă după ce a câştigat procesul cu Federaţia

Adrian Mititelu a comentat imediat decizia primită din partea Tribunalului Bucureşti şi a transmis că instanţa a decis, prin hotărârea luată, faptul că Răzvan Burleanu nu mai este preşedintele FRF, iar Federaţia funcţionează în ilegalitate.

„TRIBUNALUL BUCUREȘTI, tocmai ce a decis ca Răzvan Burleanu nu este președinte! Au trebuit să treacă 12 ani sa se facă dreptate! In acest moment FEDERAȚIA funcționează în afara legii!

Burleanu și COMPANIA au uzurpat Federația!”, a reacţionat Adrian Mititelu, pe contul său oficial de Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

Pe lângă procesul lui Adrian Mititelu, prin care acesta a contestat statutul de preşedinte al lui Răzvan Burleanu, au mai fost admise şi cererile celor de la AFC Rapid şi Progresul Bucureşti, entitate care susţine că este continuatoarea Rapidului din Liga 1.

„Solutia pe scurt: Respinge cererea formulată de petenta Federaţia Română de Fotbal, ca neîntemeiată. Respinge ca inadmisibilă cererea de intervenție formulată de către Asociația Clubul Sportiv Tenis Club Pamira. Admite cererea de intervenție formulată de către Asociația Fotbal Club Progresul București. Admite cererea de intervenție formulată de către Asociația Fotbal Club Rapid București (AFC Rapid).

Admite cererea de intervenție formulată de către FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucure?ti – Secția a V – a Civilă Pronunţată astăzi, 04.07.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia luată de Tribunalul din Bucureşti, conform portal.just.ro.

Reclamă

Răzvan Burleanu ar fi renunţat deja la varianta Edi Iordănescu

Răzvan Burleanu ar fi renunţat deja la varianta Edi Iordănescu pentru postul de selecţioner al României. Cel puţin aşa susţine Florin Prunea, care anunţă că preşedintele Federaţiei e obligat acum să îi satisfacă mai multe dorinţe selecţionerului care ne-a dus în optimile EURO 2024.

„Consider că Răzvan Burleanu trebuie să facă toate eforturile pentru păstrarea lui Edi Iordănescu, dar tare îmi e că Burleanu deja are în cap o altă soluție. Și știți de ce? Acum, Burleanu trebuie să danseze după cum îi va cântă Edi Iordănescu și nu mai merge să îi plătești staff-ul așa cum o faci acum.

Iar, Burleanu știe foarte bine cât câștigă oamenii lui Edi din staff și cum se fac plățile. Oamenii ăștia împreună cu jucătorii au adus în conturile FRF milioane de euro, iar la Federație au salarii foarte bune doar patru oameni. Aceștia sunt Burleanu, Vișan, Bodescu și Stoichiță. FRF-ul trebuie să respecte antrenorii federali. Trebuie să le facă contracte clare de muncă, nu să îi plătească pe unii doar la acțiunile naționalelor sau part time.

În momentul de față cred că Edi e cea mai bună soluție. A format și a unit un grup în care nu avem prea multe soluții individuale așa cum era pe vremea mea. Și noi aveam un grup unit, dar aveam și o grămadă de soluții individuale, iar în meciurile grele contează foarte mult să ai și astfel de jucători”, a spus Prunea, citat de prosport.ro.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:04

Cum arată cotele la câştigarea EURO 2024, înainte de super-semifinalele Franţa – Spania şi Olanda – Anglia

9:51

Echipa la care s-a autopropus Ionuț Radu! Unde vrea să evolueze în sezonul următor portarul român

8:50

Brazilia, eliminată dramatic de Uruguay de la Copa America. Cum arată semifinalele

8:41

Ce şanse are Andrei Burcă să ajungă la CFR Cluj! Cristi Balaj a dat cărţile pe faţă: „El şi-a făcut o cotă”

8:36

Virgil van Dijk, reacție categorică după ce Olanda a întors scorul în șase minute cu Turcia: „Ar fi fost foarte grav!”

8:17

Turcii au făcut scandal, după eșecul cu Olanda de la EURO 2024! S-au năpustit asupra arbitrului, după o decizie controversată

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și