Închide meniul

Victor Angelescu, prima reacție după ce Daniel Niculae a fost „săltat” de mascați: „M-am speriat. E exagerat!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 martie 2024, 12:35

Victor Angelescu, prima reacție după ce Daniel Niculae a fost săltat” de mascați: M-am speriat. E exagerat!”

Victor Angelescu, prima reacție după ce Daniel Niculae a fost „săltat” de mascați

Victor Angelescu / Hepta

Victor Angelescu a oferit prima reacție după ce Daniel Niculae a fost „săltat” de mascați. Acționarul minoritar de la Rapid a vorbit despre scandalul în care a fost implicat clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu a făcut anunțul bombă, despre situația lui Daniel Niculae, în direct la AS.ro LIVE. Acționarul majoritar a dezvăluit, în emisiunea lui Dan Pavel, că președintele clubului este anchetat într-un dosar de arme și muniștii, dar și de materiale pirotehnice.

Victor Angelescu, prima reacție după ce Daniel Niculae a fost „săltat” de mascați

Oficialul din Giulești nu a dorit să comenteze prea mult subiectul ridicării lui Daniel Niculae. Totuși, Angelescu a recunoscut că s-a speriat atunci când a auzit vestea, dezvăluită la AS.ro LIVE.

De asemenea, acționarul minoritar de la Rapid a spus că întreaga situație este puțin exagerată și deplasată.

„Am același punct de vedere cu al domnului Șucu, tocmai de asta a fost la conferința de presă pentru că am fost la antrenament. Dânsul a declarat ca și conducere, nu cred că trebuie dublat sau triplat. Prima oară când am aflat dimineața m-am speriat puțin.

Reclamă

După când am înțeles puțin mai bine despre ce este vorba m-am mai liniștit. Este o anchetă în desfășurare și nu aș vrea să fac foarte multe comentarii, dar cred că este puțin exagerat și puțin tras de păr.

Nu cred că s-a întâmplat absolut nimic în plus față de ce s-a întâmplat în ultimii ani. Nu cred că au fost incidente, chiar a fost un derby care s-a desfășurat în condiții foarte bune cu FCSB. Există o anchetă, cumva de la asta a plecat totul”, a spus Victor Angelescu, potrivit fanatik.ro.

Daniel Niculae a întrerupt conferinţa lui Bergodi şi a transmis un mesaj din 6 cuvinte

Daniel Niculae a întrerupt conferinţa lui Bergodi şi a transmis un mesaj din 6 cuvinte. A fost prima aparţie publică a lui Daniel Niculae după ce a fost audiat în dosarul penal intrumentat de procurorii DIICOT.

Reclamă 4 / 0/3

În timp ce Cristiano Bergodi vorbea despre partida cu Farul, cu Dan Şucu privindu-l de pe un scaun, Daniel Niculae a deschis uşa sălii conferinţei de presă şi a ţinut să arate că totul este ok.

Vă salut şi eu! Bună seara”, au fost cuvintele lui Daniel Niculae în timp ce a făcut un semn prin care i-a asigurat pe toţi că totul este în regulă.

Dan Şucu a avut o nouă reacţie după ce preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi. „Nico” a fost dus la audieri de către autorități și este cercetat într-un dosar de materiale pirotehnice, dar și de încălcare a regimului armelor și munițiilor. VEZI AICI REACȚIA LUI DAN ȘUCU

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și