Închide meniul

Răzvan Lucescu a vorbit despre posibilitatea de a reveni în Liga 1: „E corect să mă gândesc la asta”

Alex Masgras Publicat: 26 decembrie 2023, 18:47

Reclamă
Răzvan Lucescu a vorbit despre posibilitatea de a reveni în Liga 1: „E corect să mă gândesc la asta

Răzvan Lucescu a vorbit despre posibilitatea de a reveni în Liga 1

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Hepta

Răzvan Lucescu a vorbit despre posibilitatea de a reveni în Liga 1. În prezent antrenor la PAOK Salonic, antrenorul român de 54 de ani nu scoate din calcul posibilitatea de a antrena din nou o echipă din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima oară, Răzvan Lucescu a antrenat-o pe Petrolul Ploieşti în campionatul României, în urmă cu 10 ani.

Răzvan Lucescu a vorbit despre posibilitatea de a reveni în Liga 1

Revenit în ţară pentru sărbătorile de iarnă, Răzvan Lucescu a fost întrebat despre posibilitatea de a antrena din nou în Liga 1. Lucescu a cucerit titlul cu PAOK în Grecia, a câştigat Liga Campionilor Asiei cu Al-Hilal şi a obţinut şi calificarea în primăvara Conference League din acest an alături de formaţia din Grecia.

În acest moment, Lucescu vrea să continue să antreneze în străinătate, atâta timp cât are succes la cluburile pe care le conduce:

„În țară m-aș putea întoarce oricând, atât timp cât am succes și un parcurs afară, cred că e corect pentru cariera mea profesională să mă gândesc la a rămâne afară”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit sport.ro.

Reclamă

Fatih Terim și-a găsit echipă și va fi adversarul lui Răzvan Lucescu! A semnat cu Panathinaikos

Fatih Terim și-a găsit echipă și va fi adversarul lui Răzvan Lucescu! Marele antrenor turc a semnat cu o formație din campionatul Greciei, care se luptă cu PAOK la câștigarea titlului de campioană.

Tehnicianul nu a mai pregătit nicio echipă din luna ianuarie a anului 2022. La momentul respectiv, „Împăratul” se despărțea de turcii de la Galatasaray, după un mandat de 5 ani. Interesant este faptul că acesta le-a pregătit doar pe Galatasaray și echipa națională a Turciei, în diferite mandate.

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul Nicolo Schira, Fatih Termin s-a înțeles cu grecii de la Panathinaikos, care se află acum pe locul al 2-lea în Grecia, la un punct de PAOK, formație antrenată de Răzvan Lucescu. „Împăratul” va semna un contract valabil până în anul 2025.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, fostul antrenor de la Galatasaray a confirmat această informație și a dezvăluit că își va semna noua înțelegere în cel mai scurt timp.

„Da, este adevărat. M-am înțeles cu Panathinaikos de ieri. Mă duc la Atena mâine dimineață”, a spus „Împăratul”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și