Închide meniul

Răzvan Oaidă a semnat cu Universitatea Cluj! Lovitura dată de echipa lui Sabău

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 septembrie 2024, 10:45

Reclamă
Răzvan Oaidă a semnat cu Universitatea Cluj! Lovitura dată de echipa lui Sabău

Răzvan Oaidă a semnat cu Universitatea Cluj! Lovitura dată de echipa lui Sabău

Răzvan Oaidă, alături de jucătorii de la Rapid / Profimedia

Răzvan Oaidă a semnat cu Universitatea Cluj! Lovitura dată de echipa lui Sabău, la doar 3 zile după victoria uriaşă cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Cluj a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Liderul din Liga 1 a reuşit să îl convingă pe Răzvan Oaidă să semneze. Fostul mijlocaş de la FCSB şi Rapid se poate bate la titlu în acest an. Universitatea Cluj este lider după 9 etape, iar fanii ardelenilor visează la un titlu istoric.

Răzvan Oaidă a semnat cu Universitatea Cluj

„Răzvan Oaidă (26 de ani) este noul jucător al Universității Cluj. Mijlocașul, care are Cupa României în palmares și peste 180 de meciuri în Liga 1 , a semnat un contract valabil pe doi ani”, a anunţat Universitatea Cluj.

„Începând cu sezonul 2019/2020, Oaidă a evoluat în tricoul celor de la FCSB. În primul la campioana en-titre a câștigat Cupa României, cel dintâi trofeu al carierei. Ultimul sezon la FCSB, 2022/2023, a consemnat și debutul în grupele unei competiții europene pentru Răzvan, care a evoluat în Conference League. În total, a jucat pentru FCSB în 122 de partide, marcând șapte goluri și oferind opt pase decisive.

La începutul sezonului 2023/2024, mijlocașul a ajuns la Rapid, acolo unde a fost o piesă de bază utilizat în 44 de meciuri (un gol și trei pase decisive). Pentru echipa de sub podul Grant are șase prezențe în acest sezon de Superliga.

Reclamă
Reclamă

Răzvan Oaidă are 19 meciuri în cupele europene, toate în tricoul FCSB: 7 partide în calificările Europa League, 6 în grupele Conference League și 6 în calificările Conference League”, au mai scris cei de la U Cluj în prezentarea fostului jucător de la FCSB.

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre titlu, după ce Universitatea Cluj a câştigat în Giuleşti

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre titlu, după ce Universitatea Cluj a câştigat în Giuleşti. Clujenii au câştigat cu 2-0 în Giuleşti şi au un avans de 5 puncte în fruntea clasamentului. Ioan Ovidiu Sabău a spus că obiectivul realist din acest sezon ar fi calificarea în playoff, iar la anul echipa sa să se bată la titlu. Totuşi, Sabău a spus că se gândeşte că ar putea da lovitura şi în acest sezon.

”(n.r. vă gândiți la câștigarea titlului în acest sezon?) Când ajungi aici, oricând ai vrea tu, te gândești ce frumos ar fi dacă s-ar întâmpla (n.r. să iei titlul). În sezonul acesta obiectivul realist ar fi play-off-ul, iar în anul viitor să ne batem la titlu”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:30

Federaţia Română de Handbal a anunţat lotul României pentru cele două amicale cu Ungaria

11:58

A murit Salvatore „Toto” Schillaci! Eroul Italiei de la Mondialul din 1990 avea 59 de ani

11:42

Daniele de Rossi a fost dat afară de la Roma! Cutremur de proporţii în Serie A

11:29

„Aici trebuie să suferi!” Carlo Ancelotti, după Real Madrid – Stuttgart 3-1! Despre Endrick: „S-a dovedit a fi foarte curajos”

10:17

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre titlu, după ce Universitatea Cluj a câştigat în Giuleşti

9:59

Un suporter al lui Liverpool a murit în Italia, după ce a fost lovit de o maşină

1 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 2 VIDEOAl Hilal, victorie la scor în Liga Campionilor Asiei! Cancelo şi Milincovic-Savic au făcut show în AntenaPLAY! Rezultatele zilei 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 5 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 6 Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după Rapid – U Cluj 0-2 şi a anunţat măsuri drastice: „E strigător la cer”
Citește și