Închide meniul

Răzvan Oaidă, autogol incredibil în Universitatea Craiova – FCSB! Gafă de amatori în apărarea roș-albaștrilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2022, 23:18

Răzvan Oaidă, autogol incredibil în Universitatea Craiova – FCSB! Gafă de amatori în apărarea roș-albaștrilor

Răzvan Oaidă, autogol incredibil în Universitatea Craiova - FCSB

Derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova / Captură Orange Sport

Răzvan Oaidă a fost autorul unui autogol incredibil în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. Mijocașul roș-albaștrilor și-a trimis balonul în propria poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La o centrare din flancul drept, Răzvan Oaidă a fost lovit de minge în genunchi, iar balonul a ricoșat în poarta lui Ștefan Târnovanu. Nicolae Dică și-a pus mâinile în cap.

Răzvan Oaidă, autogol incredibil în Universitatea Craiova – FCSB

Sursa: captură Orange Sport

Răzvan Oaidă a adunat 14 apariții pentru FCSB în actuala stagiune. Nu a înscris niciun gol.

650.000 de euro valorează Răzvan Oaidă, conform transfermarkt.com.

Verdictul specialistului după cele două penalty-uri acordate în Universitatea Craiova – FCSB

Ion Crăciunescu a comentat, la pauză, deciziile luate de Radu Petrescu. Doar la penalty-ul acordat în favoarea echipei lui Mirel Rădoi a avut o reacție categorică!

Reclamă

Mai întâi, Joonas Tamm a intervenit decisiv la Jovan Markovic, care scăpase spre poarta apărată de Târnovanu. Jucătorul oltenilor a căzut, iar „centralul” nu a stat pe gânduri și a arătat punctul de la 11 metri.

Radu Petrescu a primit confirmarea și din cabina VAR, iar Bogdan Mitrea a deschis scorul, în minutul 32. Ion Crăciunescu i-a dat dreptate.

Penalty, împingere indiscutabil. Este fault clar, să vă uitați și la picior. Se duce și cu brațul stâng, îl îndepărtează, îl împinge și cu piciorul„, a spus Ion Crăciunescu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce mai controversat moment al jocului a avut loc în prelungirile primei reprize. În minutul 45+5 a primit penalty și FCSB, după ce Nicușor Bancu și Andrea Compagno au dat cap în cap. Italianul a trecut, iar Radu Petrescu a arătat punctul cu var. Chiar dacă fundașul Universității Craiova a protestat și i-a transmis arbitrului că nu a faultat, nu l-a mai putut îndupleca. S-a considerat că a fost o imprudență.

Este o fază filmată cam din satelit, cam de departe. Este foarte greu să vezi toate detaliile. Arbitrul se lasă jos, nu știi dacă se ciocnesc întâmplător. (Moderator: Este penalty sau nu?) Dar nu vreți să vedem faza din minutul 6?„, a declarat fostul mare arbitru, care a evitat să anunțe cu exactitate dacă a fost sau nu penalty.

Chiar Andrea Compagno, fostul atacant al lui FC U Craiova 1948, a marcat de la 11 metri, în minutul 45+6. A fost al doilea său gol la FCSB și al 7-lea stagional.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și