Închide meniul

Verdictul specialistului după cele două penalty-uri acordate în prima repriză la Universitatea Craiova – FCSB. Cum a reacționat Ion Crăciunescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2022, 22:47

Verdictul specialistului după cele două penalty-uri acordate în prima repriză la Universitatea Craiova – FCSB. Cum a reacționat Ion Crăciunescu

Verdictul specialistului după cele două penalty-uri acordate în prima repriză la Universitatea Craiova - FCSB

Radu Petrescu a acordat două penalty-uri în Universitatea Craiova - FCSB / Captură Orange Sport

Care a fost verdictul specialistului după cele două penalty-uri acordate în primele 45 de minute ale derby-ului Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a 11-a a Ligii 1. Ion Crăciunescu a comentat, la pauză, deciziile luate de Radu Petrescu. Doar la penalty-ul acordat în favoarea echipei lui Mirel Rădoi a avut o reacție categorică!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai întâi, Joonas Tamm a intervenit decisiv la Jovan Markovic, care scăpase spre poarta apărată de Târnovanu. Jucătorul oltenilor a căzut, iar „centralul” nu a stat pe gânduri și a arătat punctul de la 11 metri.

Verdictul specialistului după cele două penalty-uri acordate în Universitatea Craiova – FCSB

Radu Petrescu a primit confirmarea și din cabina VAR, iar Bogdan Mitrea a deschis scorul, în minutul 32. Ion Crăciunescu i-a dat dreptate.

Penalty, împingere indiscutabil. Este fault clar, să vă uitați și la picior. Se duce și cu brațul stâng, îl îndepărtează, îl împinge și cu piciorul„, a spus Ion Crăciunescu la digisport.ro.

Ce mai controversat moment al jocului a avut loc în prelungirile primei reprize. În minutul 45+5 a primit penalty și FCSB, după ce Nicușor Bancu și Andrea Compagno au dat cap în cap. Italianul a trecut, iar Radu Petrescu a arătat punctul cu var. Chiar dacă fundașul Universității Craiova a protestat și i-a transmis arbitrului că nu a faultat, nu l-a mai putut îndupleca. S-a considerat că a fost o imprudență.

Reclamă

Este o fază filmată cam din satelit, cam de departe. Este foarte greu să vezi toate detaliile. Arbitrul se lasă jos, nu știi dacă se ciocnesc întâmplător. (Moderator: Este penalty sau nu?) Dar nu vreți să vedem faza din minutul 6?„, a declarat fostul mare arbitru, care a evitat să anunțe cu exactitate dacă a fost sau nu penalty.

Chiar Andrea Compagno, fostul atacant al lui FC U Craiova 1948, a marcat de la 11 metri, în minutul 45+6. A fost al doilea său gol la FCSB și al 7-lea stagional.

Joonas Tamm a făcut un penalty în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

După gafele repetate ale lui Joyskim Dawa, a venit rândul lui Joonas Tamm să o „îngroape” pe FCSB. Fundașul adus de Mihai Stoica a fost păcălit de Jovan Markovic și a faultat în careu.

Reclamă 4 / 0/3

Tamm a fost depășit de Markovic în duel 1 vs. 1 și a avut o intrare din spate asupra adversarului. Arbitrul Radu Petrescu a arătat punctul cu var fără să stea pe gânduri.

La penalty, și-a așezat balonul la 11 metri Bogdan Mitrea. Fundașul trecut și pe la FCSB a șutat imparabil, în plasa laterală.

Joonas Tamm a bifat 14 apariții în acest sezon pentru FCSB, în toate competițiile. A înscris trei goluri pentru roș-albaștri.

Recomandări
  • Două penalty-uri acordate în prima repriză a derby-ului Universitatea Craiova – FCSB
  • Ion Crăciunescu a comentat deciziile luate de Radu Petrescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează Vezi toate știrile
Citește și