Închide meniul

Razvan Oaidă, gest incredibil după ce a dat primul gol în tricoul celor de la Rapid

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 septembrie 2023, 23:14

Razvan Oaidă, gest incredibil după ce a dat primul gol în tricoul celor de la Rapid

Răzvan Oaidă a marcat primul gol pentru Rapid

Captură OrangeSport

Razvan Oaidă a făcut un gest incredibil după ce a dat primul gol în tricoul celor de la Rapid. Jucătorul dat afară de la FCSB de Gigi Becali a spus a reușit să marcheze primul gol în tricoul Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Oaidă a reușit să marcheze primul gol în tricoul Rapidului. chiar în derby-ul cu Dinamo. Fostul mijlocaș de la FCSB a marcat cu o lovitură de cap, în minutul 56.

Razvan Oaidă, gest incredibil după ce a dat primul gol în tricoul celor de la Rapid

Bucuria lui Răzvan Oaidă a fost una extrem de mare, în contextul în care mijlocașul a uitat de trecutul său și a sărutat sigla Rapidului de pe tricou. În momentul în care a semnat cu Rapid, Răzvan Oaidă și-a dezvăluit obiectivele la noua echipă.

„Mă bucur să mă aflu aici. Pentru mine este o emoție specială, o bucurie. Mă bucur să fiu în Giulești. Cunosc acest club, știu că este un club foarte mare. Acesta este lucru care m-a motivat foarte tare.

Îmi doresc din tot sufletul ca suporterii să mă accepte, să mă primească bine. Sunt un jucător care întotdeauna a dat 100% și, cu siguranță, voi face același lucru și în Giulești”, se arată într-un comunicat emis de Rapid.

Reclamă

Liderul galeriei Rapidului, revoltat înaintea derby-ului cu Dinamo

Liderul galeriei Rapidului s-a declarat revoltat înaintea derby-ului cu Dinamo. Fanii giuleşteni au fost în scandal cu jandarmii, după ce aceştia au controlat şi datele din buletin ale suporterilor care aveau abonamente. Meciul este considerat unul cu grad de risc ridicat de către forţele de ordine.

„Domnii de la Jandarmerie au vrut CNP, nume, prenume şi fotografie. O firmă de ticketing din România nu are cum îmi prelucreze datele cu caracter personal fără acceptul meu. Aici va răspunde organizatorul, clubul Rapid, pentru că Jandarmeria este acoperită de un paragraf care scrie că aşa trebuie să fie biletele.

Nu mi s-a mai întâmplat. Mi s-a spus că este un meci cu grad de risc, dar sunt femei şi copii. Nu ştiu cum se decide că este un meci cu grad de risc ridicat. În anul 2023, în România, unde nu mai sunt incidente. Venim doar să facem spectacol.

Reclamă 4 / 0/3

Vom vorbi cu clubul, schimbăm, şi luăm bilete, renunţăm la abonamente”, a declarat liderul galeriei Rapidului, înaintea derby-ului cu Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și