Închide meniul

Răzvan Oaidă a semnat cu Rapid! Primele declaraţii ale fostului jucător de la FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 mai 2023, 14:06

Răzvan Oaidă a semnat cu Rapid! Primele declaraţii ale fostului jucător de la FCSB

Răzvan Oaidă a semnat cu Rapid

Răzvan Oaidă a semnat cu Rapid

Răzvan Oaidă a semnat cu Rapid! Fostul mijlocaş de la FCSB s-a înţeles cu giuleştenii pentru un contract valabil pe două sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă bucur să mă aflu aici. Pentru mine este o emoție specială, o bucurie. Mă bucur să fiu în Giulești. Cunosc acest club, știu că este un club foarte mare. Acesta este lucru care m-a motivat foarte tare.

Răzvan Oaidă a semnat cu Rapid

Îmi doresc din tot sufletul ca suporterii să mă accepte, să mă primească bine. Sunt un jucător care întotdeauna a dat 100% și, cu siguranță, voi face același lucru și în Giulești”, se arată într-un comunicat emis de Rapid.

Mijlocașul cotat la 700.000 de euro va încasa lunar 10.000 de euro. La FCSB, acesta câștiga 11.000 de euro pe lună, sumă care ar fi urcat la 15.000 de euro, dacă ar fi rămas la echipa lui Gigi Becali încă un sezon, până la finalul contractului.

Reclamă

Oaidă a preferat o echipă la care să aibă șanse mult mai mari să joace. Mijlocașul de 25 de ani a adunat puțin peste 1600 de minute în toată stagiunea precedentă, puțin pentru pretențiile lui.

Adi Mutu l-a dorit pe Oaidă

La Rapid, el va lucra cu Adrian Mutu, cel pe care îl cunoaște bine de la naționala U21, acolo unde cei doi au prins turneul final european din 2021.

„Îl cunosc foarte bine, l-am avut la naţionala U21, a jucat mai puţin, dar e un băiat foarte bun. Are un caracter frumis, e un profil care ne place, vom vedea dacă se va face transferul”, a spus Adi Mutu, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a adus pe Oaidă în 2019 la FCSB şi a plătit 700.000 de euro celor din Botoşani. Oaidă, care este cotat la 700.000 de euro, nu a reuşit să se impună la FCSB şi a intrat şi în dizgraţia lui Gigi Becali.

Rapid vrea să-l transfere pe Iulian Cristea

Rapid vrea să-l transfere pe Iulian Cristea! Fundaşul se pare că este pe placul lui Daniel Niculae, acesta dorind să-l aducă în Giuleşti. Cristea urmează să plece de la FCSB, după ce roş-albaştrii au ratat titlul în faţa celor de la Farul.

Daniel Niculae se pare că a purtat negocieri cu Iulian Cristea, anunţă fanatik.ro. Fundaşul i-ar fi promis preşedintelui de la Rapid că va veni în Giuleşti, în cazul în care nu va primi o ofertă mai bună din străinătate.

Transferul lui Iulian Cristea la Rapid ar reprezenta o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor dată de clubul de sub Grant, transferându-l astfel pe fundaşul care a evoluat timp de patru sezoane la marea rivală, FCSB.

Recomandări
  • Răzvan Oaidă a semnat pe doi ani cu Rapid
  • Jucătorul e cotat la 700.000 de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și