Închide meniul

Răzvan Oaidă şi-a reziliat contractul cu FCSB! Gigi Becali a acceptat să îl lase să plece gratis

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 mai 2023, 16:16

Răzvan Oaidă şi-a reziliat contractul cu FCSB! Gigi Becali a acceptat să îl lase să plece gratis

O a treia plecare de la FCSB, după eliminarea din Conference League

Gigi Becali, la o conferinţă de presă la Palat / AntenaSport

Răzvan Oaidă şi-a reziliat contractul cu FCSB. Gigi Becali a început „curăţenia” la echipă, după ratarea titlului. La trei zile după ce roş-albaştrii au pierdut „finala” cu Farul, latifundiarul din Pipera a mai renunţat la un jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este a şasea plecare de la FCSB. Joonas Tamm, Iulian Cristea, Billel Omrani, Boban Nikolov şi Valentin Creţu au fost anunţaţi deja că nu li se va prelungi contractul. Chiar dacă patronul vicecampioanei cerea 200.000 de euro pentru a-l lăsa să plece pe Răzvan Oaidă, a fost convins să se răzgândească şi l-a lăsat să plece gratis pe mijlocaşul de 25 de ani!

Răzvan Oaidă şi-a reziliat contractul cu FCSB

Potrivit playsport.ro, Răzvan Oaidă şi agentul lui au ajuns la un acord cu Gigi Becali pentru o despărţire amiabilă. Cele două părţi au reziliat contractul. În 2019 plătea 700.000 de euro pentru a-l aduce de la FC Botoşani.

Următorul pe lista plecărilor ar fi Deian Sorescu, pentru care FCSB nu este dispusă să achite 900.000 de euro. Împrumutul de la Rakow expiră la finalul sezonului.

Tamm, la revedere, am încheiat cu el. Am încheiat cu Tamm, cu Cristea, Omrani, Boban Nikolov, Crețu. Cu Oaidă nu, vreau ceva bani pe el, 100.000 sau 200.000. Am încheiat contractul cu ei.

Reclamă

La Cristea mi-e frică că îl ia Hagi și îl face fotbalist. El face fotbaliști din nimic. Tu n-ai văzut? Până la urmă, o să le pun la clauze, că le dau drumul liber, dar n-au voie să meargă la Farul. Glumesc, să se ducă băiatul.

Dawa are contract. Ce pot să-i fac? Rămâne, dar vom angaja un antrenor care să-i spună să paseze, să nu-i fie frică. Dawa e puternic, foarte puternic și ne bazăm pe el

Sorescu, da, e al șaselea jucător. Ce să fac cu Sorescu? Îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu îi mulțumesc că… păi, ce a făcut Borza pe acolo?! Am zis să intre Cordea și să stea lângă Borza. A făcut Borza ce a vrut pe acolo. Eu mi-am dat seama că Sorescu nu e fundaș. El ne-a ajutat într-un fel și… dacă vor să ni-l mai lase împrumut, dar nu putem să dăm bani. Trebuie să dăm 900.000 pe el„, a declarat Gigi Becali, cu o zi în urmă, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Oaidă are o cotă de piaţă de 700.000 de euro. În acest sezon a jucat în 34 de meciuri, din toate competiţiile, şi a oferit 2 pase decisive.

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali renunță la Joonas Tamm

Patronul FCSB încearcă o manevră în privinţa fundaşului de care a anunţat că se desparte. Iată motivul incredibil pentru care Gigi Becali renunță la Joonas Tamm.

Sursele AntenaSport declară că în contractul lui Joonas Tamm cu FCSB, care expiră în vara acestui an, există o clauză potrivit căreia acesta se poate prelungi pe alţi 2 ani, cu un salariu lunar de 16.000 de euro pe lună în cazul în care ambele părţi sunt de acord. Aceleaşi surse precizează că Joonas Tamm câştigă în momentul acesta 13.000 de euro pe lună la FCSB.

Gigi Becali şi-ar dori să îl păstreze pe Tamm, dar nu vrea să îi facă acestuia un contract de 16.000 de euro pe lună, pe o durată de 2 ani.

Patronul FCSB plănuieşte, potrivit surselor citate, să îi ofere lui Tamm, după expirarea contractului actual, un nou contract, pe o durată de 1 an şi cu acelaşi salariu pe care îl are estonianul şi acum: 13.000 de euro pe lună.

Problema lui Gigi Becali este că Joonas Tamm nu ar fi de acord cu condiţiile puse de patronul FCSB.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și