Închide meniul

Răzvan Onea, prima reacţie după ce a fost omul meciului în CFR Cluj – Rapid 2-2. Mesaj pentru suporteri

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2023, 21:17

Răzvan Onea, prima reacţie după ce a fost omul meciului în CFR Cluj – Rapid 2-2. Mesaj pentru suporteri

Răzvan Onea, prima reacţie după ce a fost omul meciului în CFR Cluj - Rapid 2-2

Răzvan Onea, în timpul unui meci pentru Rapid / Profimediaimages

  • Răzvan Onea a fost desemnat omul meciului CFR Cluj – Rapid 2-2

Răzvan Onea a avut prima reacţie după ce a fost desemnat omul meciului în CFR Cluj – Rapid, scor 2-2, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Fundaşul lui Adi Mutu a reuşit un gol şi o pasă decisivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Onea i-a pasat decisiv lui Kait, în minutul 11. În repriza secundă a înscris un gol spectaculos, după ce l-a driblat pe Camora (55). Nu mai marcase, în campionat, din luna mai a anului 2021.

Răzvan Onea, prima reacţie după ce a fost omul meciului în CFR Cluj – Rapid 2-2

A trecut timp de când nu am marcat, ultima dată la Iaşi. Am aşteptat foarte mult acest gol. Îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm, per total meritam victoria. E un punct la campioana României, e un punct bun pentru noi.

Reclamă

Consider că am făcut un joc bun, de aceea şi spun că meritam victoria. Fiecare a jucat până în ultimul minut, e un punct bun. Luăm meci cu meci. Ne dorim să le demonstrăm suporterilor că ne dăm viaţa pe teren şi că luptăm pentru emblema de pe tricou„, a declarat Onea la digisport.ro.

Portarul Rapidului anunţă că evită să se gândească la titlu, după al treilea meci la rând fără victorie în Liga 1.

Reclamă

A fost un meci foarte frumos. Cred că este greu să ne gândim la titlu şi luăm meci cu meci. Mergem la fiecare meci la victorie, pentru că asta îşi doresc şi fanii. Mă bucur că fac parte din lotul naţionalei, e o mândrie pentru mine. E o concurenţă frumoasă, cine va apăra sper să o facă cât mai bine„, a spus Horaţiu Moldovan după CFR Cluj – Rapid 2-2.

Cum arată clasamentul Ligii 1 după prima etapă din play-off:

1. Farul – 35 de puncte
2. CFR Cluj – 33 de puncte
3. FCSB – 30 de puncte
4. Universitatea Craiova – 28 de puncte
5. Rapid – 27 de puncte
6. Sepsi – 21 de puncte

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – Rapid 2-2, în prima etapă din play-off

Echipa CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al primei etape din play-off.

Echipa campioană a deschis repede scorul în Gruia, chiar în minutul 4, după ce Horaţiu Moldovan l-a faultat în careu pe Janga, arbitrul a dictat penalti, iar Janga a transformat. Egalarea a venit după numai şapte minute, când Kait a înscris după o centrare a lui Onea.

CFR a trecut în avantaj în minutul 23, la şutul lui Boateng. Onea a stabilit scorul final în minutul 55, cu un şut din careu. În minutul 90+2 clujenii au înscris prin Maglica dar, după consultarea VAR, golul a fost anulat pentru ofsaid, iar la faza imediat următoare Rapidul a ratat o ocazie uriaşă. S-a încheiat 2-2, CFR Cluj se află pe locul 2, cu 33 de puncte, iar Rapid este pe 5, cu 27 de puncte.

CFR CLUJ: Scuffet – C. Manea (Braun 59), Yuri, A. Burcă, Camora (Peteleu 59) – C. Deac (Maglica 69), Muhar, Boateng, E. Krasniqi – Janga (Yeboah 89), Petrila (Biriligea 59). ANTRENOR: Dan Petrescu

RAPID: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais – Al. Albu, Kait, Pănoiu – Sefer (Bamgboye 77), Dugandzic, Costache (A. Ioniţă 90+2). ANTRENOR: Adrian Mutu

Cartonaşe galbene: C. Manea 6, E. Krasniqi 81

Arbitri: Andrei Florin Chivulete – Ovidiu Artene, Andrei Constantinescu – Bogdan Dumitrache

Reclamă

Arbitri VAR: Sorin Costreie – Alexandru Vodă

Observator: Octavian Şovre

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei