Închide meniul

Răzvan Onea, prima reacţie după ce l-a faultat dur pe Florinel Coman în Rapid – FCSB 1-0: „Știam că trebuie să-i luăm tare!”

Viviana Moraru Publicat: 24 aprilie 2023, 11:46

Reclamă
Răzvan Onea, prima reacţie după ce l-a faultat dur pe Florinel Coman în Rapid – FCSB 1-0: „Știam că trebuie să-i luăm tare!

Răzvan Onea, prima reacţie după ce l-a faultat dur pe Florinel Coman în Rapid - FCSB 1-0

Răzvan Onea, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Răzvan Onea a oferit prima reacţie, după ce l-a faultat dur pe Florinel Coman, în derby-ul dintre Rapid şi FCSB, încheiat cu scorul de 1-0. Fundaşul giuleştenilor susţine că nu a intenţionat să aibă o intrare agresivă asupra extremei roş-albastre, mărturisind că şi-a retras picioarele în momentul faultului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Onea a primit cartonaş galben în minutul 4 al derby-ului din Giuleşti, ca urmare a unui fault dur comis asupra lui Florinel Coman. După meci, roş-albaştrii s-au plâns de arbitraj şi au declarat că fundaşul giuleştenilor ar fi trebuit eliminat la faza din debutul partidei.

Răzvan Onea, prima reacţie după ce l-a faultat dur pe Florinel Coman în Rapid – FCSB 1-0

Răzvan Onea a declarat că tactica Rapidului din derby-ul cu FCSB a fost bazată pe un joc agresiv. Fundaşul a explicat şi faza controversată din minutul 4 al întâlnirii, şi a mărturisit că nu a fost intenţia lui să-l lovească pe Florinel Coman. Acesta susţine că şi-a retras picioarele în momentul în care l-a deposedat pe „Mbappe de România”.

Totodată, Onea susţine că victoria obţinută de Rapid în derby-ul cu FCSB este una extrem de importantă, iar acum giuleştenii îşi îndreaptă atenţia spre duelul cu CFR Cluj, din runda viitoare.

„Am pus piciorul tare în dueluri. Știam că trebuie să-i luăm tare ca să-i incomodăm. Mă bucur că ne-a reușit. La faza cu Florinel Coman nu m-am dus agresiv, ca să-l lovesc. Am tras picioarele, nu m-am dus cu talpa în față. Am venit în viteză și el s-a dat peste cap.

Reclamă

E o victorie foarte importantă. E o victorie la limită și e mult mai frumoasă. Am muncit foarte mult mult și sunt 3 puncte bine venite. Le mulțumim fanilor că au fost alături de noi. Au fost senzaționali. Au contat atitudinea și sprijinul suporterilor. Nu am văzut o asemenea atmosferă pe alte stadioane.

Acum vom lua fiecare meci în parte. Vom încerca să câștigăm și cu CFR Cluj. Cred că putem obține toate punctele până la final”, a declarat Răzvan Onea, pentru site-ul oficial al celor de la Rapid.

Gică Popescu, reacţie categorică după faultul lui Răzvan Onea în Rapid – FCSB 1-0

Gică Popescu a avut o reacţie categorică după faultul dur al lui Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman, din Rapid – FCSB 1-0. Fostul internaţional susţine că fundaşul giuleştean ar fi putut să-l accidenteze grav pe „Mbappe de România”. De asemenea, „Baciul” le-a dat şi un sfat jucătorilor tineri care evoluează într-un derby atât de încins.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu știu de ce s-a dus Onea așa, putea să-i rupă piciorul. Șansa lui Coman e că a apucat să sară, altfel putea să-i rupă piciorul.

Eu aș vrea să spun un lucru. Aș vrea să le spun jucătorilor aceștia mai tineri că a fi profesionist înseamnă să-ți faci meseria, să te respecți pe tine, dar în același timp să-ți respecți și adversarul.

Ei trebuie să înțeleagă că și adversarul are aceeași posibilitate ca și ei, să joace fotbal. În momentul în care ai astfel de atacuri atât de dure, care pun în pericol integritatea corporală, asta nu înseamnă să ai spirit.

Înseamnă că nu ai respect. A avea spirit înseamnă a fi primul la minge, a încerca să câștigi dueluri, să anticipezi în fața adversarului, nu să ai astfel de atacuri care pun în pericol integritatea corporală, pentru că așa cum ei își câștigă pâinea jucând fotbal, așa o face și cel pe care tu îl ataci de la spate, așa cum a fost atacul respectiv”, a declarat Gică Popescu, pentru primasport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și