Închide meniul

Răzvan Patriche a rămas cu picioarele pe pământ, după ce Dinamo a învins-o pe Hermannstadt: „Mai avem mult de muncă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2024, 20:59

Răzvan Patriche a rămas cu picioarele pe pământ, după ce Dinamo a învins-o pe Hermannstadt: „Mai avem mult de muncă!

Răzvan Patriche a rămas cu picioarele pe pământ, după ce Dinamo a învins-o pe Hermannstadt

Răzvan Patriche, în timpul unui meci la Dinamo/ Hepta

Răzvan Patriche a rămas cu picioarele pe pământ, după ce Dinamo a învins-o la limită pe Hermannstadt, cu scorul de 1-0. Căpitanul „câinilor” a declarat că victoria obţinută a fost una extrem de importantă, mărturisind însă că el şi coechipierii săi mai az mult de muncit până la atingerea obiectivelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo s-a impus cu 1-0 în duelul de pe arena „Arcul de Triumf”, cu Hermannstadt. Goncalo Gregorio a fost „eroul” lui Zeljko Kopic, iar „câinii” s-au apropiat la doar două puncte de locul de baraj.

Răzvan Patriche a rămas cu picioarele pe pământ, după ce Dinamo a învins-o pe Hermannstadt

Răzvan Patriche a declarat că cele trei puncte erau vitale în duelul cu Hermannstadt. Acesta a transmis că Dinamo nu a făcut cel mai bun meci, însă a reuşit să se apere excelent, după golul marcat de Gregorio, în prima repriză.

De asemenea, Patriche a transmis un mesaj clar şi înaintea partidei de pe terenul celor de la Poli Iaşi. Fundaşul a transmis că Dinamo va merge în Copou pentru a câştiga partida.

„O victorie foarte importantă, dar mai avem mult de muncă. Am întâlnit un adversar bun, de multe ori ne-a dominat, dar ne-am apărat bine.

Reclamă

Am reuşit să înscriem şi după am făcut puţin pasul înapoi să ţinem de rezultat. Aşa vom aduce puncte în continuare, prin muncă şi dăruire. Din păcate pentru ei şi din fericire pentru noi, au fost mai importante punctele pentru noi.

Ajut atât timp cât este nevoie de mine. În primul rând, este alt grup, jucători cu altă calitate, experienţă, asta s-a văzut. Aşa se câştigă meciurile. Nu ne interesează de celelate echipe, ţine de noi, de ce vom face noi în teren.

Jucăm cu o contra-candidată, mergem la Iaşi să câştigăm, toate meciurile le vom juca la victorie. Aceste victorii ne-au adus un moral bun, am câştigat, asta e cel mai important. Azi poate n-am jucat aşa bine, dar nouă ne trebuie puncte, asta e important”, a declarat Răzvan Patriche, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Măldărăşanu şi Dani Coman au răbufnit după meciul cu Dinamo

Marius Măldărăşanu şi Dani Coman au răbufnit după Dinamo – Hermannstadt 1-0. Antrenorul celor de la Hermannstadt a spus echipa sa a avut un gol valabil. Măldărăşanu s-a referit despre faza din minutul 41, când s-a dictat ofsaid.

„Am văzut pe telefon. Am înţeles că toată lumea spune că vine mingea de la adversar. Jucătorul lui are controlul mingii, dar nu contează. Le-am zis jucătorilor că trebuie să fim perfecţi pentru că tot ce va fi la limită, le va da lor. Orice fază la limită pentru adversari va fi dată lor. Trebuie să fim prea perfecţi. Istoricul meciurilor cu VAR mă face să cred că tot ce va fi la limită va fi pentru ei. Eu nu am vorbit cu arbitrii pentru că vreau să rămân concentrat pe echipa mea. Mai sunt 6 puncte şi ne vom bate pentru ultima etapă„, a spus Marius Măldărăşanu la digisport.ro.

„A fost gol valabil. Cred că ar trebuie analizată faza asta mult mai atent de cei de la CCA. Am pierdut 3 puncte care ne puteau duce în playoff. VAR-ul ne ajută, dar cred că nici arbitrii nu sunt prea pregătiţi. Dacă nu suntem ca ceilalţi şi să ţipăm toată ziua pe la televizor, nu înseamnă că suntem slabi”, a spus şi Dani Coman.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și